A K&H Lízingcsoport milyen svájci frank árfolyammal számítja a havi gépkocsitörlesztést?
A szerződésben lehet havi,negyedéves, féléves, éves stb átlag-árfolyammal számoltatni! Ezt elméletileg kötéskor megbeszélitek.
Egyébként nem szokták elszámolni bár ugye olyan nincs hogy soha...
Melyik időtávú konstrukción vagy?
Ezt én is szeretném tudni, hogy mivel számolnak, mert SOHA nem egyezik a közzétett árfolyammal. Ha átlagot számolnának, akkor előfordulna olyan, hogy az adott napi árfolyamnál az átlag árfolyam alacsonyabb.
Ezzel szemben az azon közölt árfolyam MINDIG magasabb még a K&H deviza eladási árfolyamától is, holott elvileg középárfolyamon kellene számolniuk.
Kérdeztem őket emailben, de első alkalommal választ se kaptam, második alkalommal elküldtek, hogy "nem találják a szerződést így nem tudják megmondani", majd most akarom nekik mégegyszer feltenni a kérdést, de ezúttal ajánlott levélben.
Én is pont ezt néztem tegnap!!
A miénk cib-es és nekünk olyan van, hogy tőketörlesztés x chf(számlázáskori) y chf( teljesítéskori)
Én azon gondolkodtam hogy ezek honnan a pi.. ből fogják tudni mennyi lesz a frank árfolyam mikor befizetem a csekket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!