Raiffensen bankkal szembeni panaszomat milyen fórum elé terjeszthetem be, ahol érdemben foglalkoznak velem?
Figyelt kérdés
Autó hitelem van, hiába kértem, hogy segítsenek megoldást találni a 75eft-ról 140eft-ra emelkedett havi törlesztés megváltoztatására, azt mondták, ha nem tudom fizetni adjam vissza, és utánna még van rá 2 évem, hogy a fenn maradt tartozásomat rendezzem a bank felé. Már belerokkanunk, de így nem adhatjuk vissza, 2 éven keresztül kb. havi 150eft-ot kellene fizetnem. Miből??? Már a lakásunk is veszélyben van. Tud valaki segíteni????2012. jan. 10. 13:38
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg itt:
Tanácsot is adnak, hogy mit tehettek ilyenkor. Sajnos az autóhitelekkel kapcsolatban nem hallani semmit, az ilyen jellegű problémák megoldásával nem foglalkozik senki... Remélem sikerül valami megoldást találnotok!
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy időtszakított rám.
Sajnos a decemberben született megállapodás sem terjed ki az autóhitelesekre, pedig ők is elveszíthetik az otthonukat. Nekem 4 csemetém van, és nem érzem magam felelőtlennek és meggondolatlannak, évek óta rendesen fizetjük a részeleteket. Egyszerűen becsaptak.
Mégegyszer nagyon köszönöm. Mosolygós szép napot!
2012. jan. 13. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!