Ha én forexen kereskedek, azt hogy hívják? Kereskedő?
7-es: Tudom. Csak nem tudom, hogy ki vagy te, hogy ilyen fennhéjázó hangot megütve bizonyítékot emlegetsz, mintha tartoznék neked bármivel is. És akkor itt visszatérhetnénk arra, hogy kinek is van nagy arca, hiszen én csak megállapítottam, hogy sikeres vagyok valamiben... Ha ez nálad már nagyképűség, akkor vagy nagyon el vagy dőlve, vagy fogalmad sincs az erősségeidről és a gyengeségeidről... Bármelyik is, én ezzel feléd befejeztem, és gondolj, amit akarsz, amire gondoltál, az úgysem én leszek.
Kedves kérdező, neked üzenem, ha még mindig érdekel a téma, mondd azt nyugodtan, hogy devizával kereskedsz, én is mindig ezt mondom, és nyugodj meg: ez nem szerencsejáték, hanem egy tanulható szakma, ami nagyon sok ismewret elsajátítását, és nagyon sok gyakorlást igényel. De a jó hír az, hogy tanulható. Bárki, aki mást mond, az az a róka, akinek túl magas volt a szőlő, és ezért fikázza, hogy savanyú.
Ha írsz privátban, nagyon szívesen segítek, ha kezdő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!