Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha én forexen kereskedek, azt...

Linkoln kérdése:

Ha én forexen kereskedek, azt hogy hívják? Kereskedő?

Figyelt kérdés
Mert mindenki azt kérdezi mit dolgozok, énmeg hát, kereskedek, de most tényleg mi a neve?

2012. febr. 12. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy devizával kereskedsz. Mondhatsz trader-t is de azt úgysem értik, hogy micsoda. Talán a legközismertebb a "tőzsdézem" kifejezés, de ez elég pejoratív sokak szemében.
2012. febr. 12. 19:19
 2/11 anonim ***** válasza:
12%
Úgy hívják, hogy szerencsejátékos.
2012. febr. 12. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én erre azt szoktam mondani, hogy befektetéseket kezelek. Azt már nem teszem hozzá hogy a sajátomét.
2012. febr. 12. 21:26
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Szélhámos
2012. febr. 12. 22:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Devizaspekuláns. De gondolom nagyon régóta csinálhatod, ha erre nem tudsz választ adni...
2012. febr. 13. 15:27
 6/11 anonim ***** válasza:
15%

Kereskedő az, aki részt vesz abban a folyamatban, amelyben az áru eljut a termelőtől a fogyasztóig. A kereskedő tehát plusz értéket tesz hozzá egy áru értékéhez (szállít, raktároz, reklámoz).

A "forex trader" se nem juttat el semmit sehova, se nem ad hozzá értéket, tehát már az angol megnevezés is nevetséges.

A forex trader FOGADÁSOKAT KÖT arra, hogy valaminek az ára feljebb vagy lejjebb fog menni. A helyes megnevezés a "forex better" vagy "forex gambler" lenne.

2012. febr. 13. 15:49
 7/11 anonim válasza:
57%
Én sikeresen forexezek, a társadalmi hasznosságán lehet vitatkozni, de ha ti ezt szerencsejátéknak tekintitek, akkor nyilván 3 mondatnál többet nem nagyon tudtok róla. Ajánlanám, hogy nyissatok egy demo számlát, és próbáljátok tippelgetéssel megháromszorozni...
2012. márc. 9. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Valakinek nagyon arca van :)

Tudod bizonyítani az eredményeidet valós számlakivonattal?

2012. márc. 9. 15:25
 9/11 anonim ***** válasza:
7-es: Én már nagyon sok embertől hallottam, hogy sikeresen forexezik. 1-2 hónapig. Aztán mindnek nyoma veszett. De attól tartok, nem a Bahamákon rejtőztek el. Te mennyi ideje kereskedsz sikeresen?
2012. márc. 9. 20:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Erre akartam én is kilyukadni. Forex-en egyszerűbb megháromszorozni a tőkét pár hét vagy hónap alatt, mint egy évig havi szinten 5-10%-ot elérni.
2012. márc. 9. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!