Melyik bankot válasszam lakossági számlához?
Írj még egy kicsit az igényeidről: mire használnád a számlád és a bankkártyád? Egy összegben felvennéd a fizetésed, vagy lenne néhány utalásod is? Igényt tartasz arra, hogy személyesen tudj ugyintézni, vagy elég a netbankos szolgáltatás? Stb...
Ezek fontos szempontok ahhoz, h érdemben választ kaphass. És van még sok, ami mind attól függ, h mire használnád.
Én nemrég nyitottam ott számlát, nincs számlavezetési költség, a netes átutalások ingyenesek, a kártya éves díja 950 Ft,-. Havonta 4-szer lehet ingyen kp-t felvenni automatából, melyből 2 takarékszövetkezeti ATM, a másik 2 bármilyen ATM lehet. A kártya dombornyomott Mastercard, így bárhol lehet használni. Más bankoknál egy ilyen kártya éves díja minimum 3000, de jellemzően 5000 körül van. Szóval ennél olcsóbbat szerintem nem találsz. A hátránya valóban az egy fiók, de oda csak számlanyitáskor, illetve esetleges készpénzbefizetéskor kell menni. A neten minden mást el lehet intézni.
Egyébként más bankoknál is van ingyenes számlacsomag, de ott minimum 120-150e Ft rendszeres jóváírás kell, itt nincs ilyen megkötés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!