Ösztöndíj átutalás miatt, bankszámlát kell nyitnom,20éves vagyok, melyik az a bank ahol díjtalan a pénzfelvétel és a számlavezetés, melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 22:23
2/6 anonim válasza:
OTP-be még a lábamat sem tenném be, nemhogy ott nyissak számlát...
Nem szívesen csinálok egyik banknak sem reklámot, de a cib bank cibezz csomagjának érdemes utánanézni. Többek közt a számlavezetés, átutalás díjtalan, havi 2 ingyenes pénzfelvétel bármilyen atm-ből.
3/6 anonim válasza:
Én a CIB-nél vagyok és az ilyen :)
4/6 Eperke75 válasza:
AXA Bank ;)
Készpénz felvétel pénzbe kerül, de összegtől független 260 ft és ennyi a költség minden más ingyen van!!!
5/6 anonim válasza:
ne hallgass rájuk....szülőknek nincs? nekik nem kerül többe nálad megmarad ez a kis pénz is...
az államnak meg mind1 hova utalja
6/6 anonim válasza:
Én OTP-s vagyok, és semmi bajom vele. Sok OTP-s automata van az egyetem körül így ingyen tudok pénzt felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!