Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek melyik bank a...

Szerintetek melyik bank a jobb? Melyik bankot válasszam?

Figyelt kérdés
Most az Unicredit Banknál vagyok, csak leakarom cserélni, mert elveszett a bank kártyám, letiltottam, csak hát na....Szóval...........
2011. dec. 18. 08:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Ahelyett, hogy nullára állítottad volna a pénz felvételi és vásárlási limitet. Ez 500 Ft. A letiltás pedig egy új kártya ára.

Szóval mire akarod használni az új bankodat?

2011. dec. 18. 10:05
 2/7 anonim ***** válasza:

??? Ezt most én nem értem. Elvesztetted a kártyád, oké, mindenkivel megesik. Letiltottad, oké, ez a logikus teendő.

De hogy jön ide a bankváltás? Úgy gondolod, más bank által kibocsátott kártyát nem lehet elveszíteni vagy mi?

2011. dec. 18. 11:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem csak megakarok az Unicredittől szabadulni, mert nem vagyok vele meg elégedve.
2011. dec. 19. 05:52
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok:

nálad mit jelent bankkal kapcsolatban a jobb?

2011. dec. 19. 08:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Talán a CIB. Ha diák vagy akkor biztos, hogy CIB, utána az Erste.
2011. dec. 22. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Esetleg a környékeden lévő takarékokat is megnézheted, mi mennyibe kerül náluk.

Nekem már vagy 10 éve ott van a számlám, kb. fele kezelési és egyéb költséget számolnak, mint az OTP, de nem is ez a lényeg, hanem elég sok dolgot intézek személyesen, és nem kell félórákat náluk tölteni. Ha bemegyek, 1 embernél több még nem is igen volt előttem, de gyakran senki, ha mégis, akkor odajön valaki hátulról, és elintézi a dolgomat. Az összes alkalmazottal tegeződünk, soha nem kérnek igazolványt, bemondásra megy minden. (Nem falun, hanem városban.)

2011. dec. 24. 13:55
 7/7 csibexke ***** válasza:

Minden pénz az ügyfelek őénzére utazik,ebböl élnek és virágoznak.

Mind kizsigerel,max. máshogy adja elő a dolgokat :)

2011. dec. 29. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!