Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Teszveszen banki átutalásos...

Teszveszen banki átutalásos fizetésnél a PayU-t hogyan lehet használni?

Figyelt kérdés

Én ezt úgy értelmeztem,hogy teszveszen online saját bankkártyámról tudom utalni a pénzt. Vagy nem így működik ez?

Köszönöm a segítségeteket!

2012. febr. 5. 16:05
 1/1 anonim válasza:
Ugyanolyan internetes bankkártyás fizetés mintha egy webshop-ban vásárolnál, csak itt nem egy bank a kártyaelfogadó, hanem a PayU (ez egy nemzetközi cég) Mindent ugyanúgy kell csinálni mintha egy banki fizetési oldalon csinálnád, ilyen szempontból semmilyen különbség nincsen, és fontos, hogy ez nem átutalás, (annak külön banki költsége van), hanem ez kártyás vásárlás, csak éppen nem POS terminálon, hanem interneten keresztül, azaz ez tranzakciós költség nélküli.
2012. júl. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!