Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit kell beírni címzettnek...

Mit kell beírni címzettnek TeszVeszen a saját számlánk kiegyenlítése érdekében?

Figyelt kérdés
Épp mínuszban vagyok. Csináltam már ilyet, de nem tudom biztosra... eddig úgy csináltam banki utalással, hogy beírtam az egyedi számlázási címem. Ez alapján beazonosítanak. Odaírtam a címzetthez, amit postai befizetésnél kell írni. (allegroup.hu Kft. ) Az a kérdés, hogy ezt muszáj? Vagy simán elég az egyedi számlázási cím, és az összeg?
2011. nov. 6. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
kell a címzett is mert így azonosítják hogy biztos hogy hozzájuk akarsz e utalni. Mikor készpénzes befizetés miatt megyek a bankba is kérik a nevét, hogy kinek utalok nem fogadják el csak úgy a számlaszámot.
2011. nov. 6. 23:01
 2/2 A kérdező kommentje:
rendben, köszi :)
2011. nov. 6. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!