Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Minek vettek fel az emberek...

Minek vettek fel az emberek felelőtlenül ennyi hitelt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Mert idióták.Miattuk van a válság.
2012. jan. 24. 15:49
 2/7 anonim válasza:
84%
Persze, néhány ember Magyarországon világválságot robbantott ki :D
2012. jan. 24. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy felelőtlenek voltak, csak senki nem számított arra, hogy világválság lesz.
2012. jan. 24. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

A válság nem miattuk indult, de az, hogy Magyarország most ekkora szarban van, abban az ő kezük is vastagon benne van.

Most talán nem kéne az IMF-nél kuncsorognunk hitelért, hogy ne legyen államcsőd, ha nem kellett volna mindenféle támogatást, meg bankgaranciát kiharcolni a többszázezer devizahitelesnek, még akkor is, ha ezen intézkedések jó része a gyakorlatban csak keveseken segít!

De az is pénzbe van, hogy a bankokat válságadóval sújtsák, hogy végtörlesztési meg mindenféle intézkedésekre kényszerítsék, és még inkább nemzetközi presztizsbe van, ami most üt vissza!

Holott ezeknek az embereknek senki nem szorított annak idején pisztolyt a fejéhez, hogy vegyenek fel hitelt. Sőt, ha szerencsétlen csórók lettek volna, akkor nem is kapnak, mert hitelbírálat akkor is volt. Csak nem érdekelte őket az se, hogy mi lesz holnap, az meg pláne nem, hogy mi lesz 20 év múlva, amennyire a hitelt felvették.

Most mind azzal takarózik, hogy "hádde ki láthatta előre, hogy válság lesz és így megnő a törlesztő". Egyrészt pont emiatt a kockázat miatt volt olcsóbb a hitelük, másrészt meg válság ide, válság oda, 20 év alatt ezerszer benne van a pakliban, hogy elveszti a munkáját és nem kap újat. Nem kell ahhoz válság se.

De most ezekkel kell foglalkozni társadalmi szinten, hogy "hádde fizessék ki"...

2012. jan. 24. 20:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Az utolsó hozzászólónak teljesen igaza van.

Én se azokra gondoltam, akik az első kis lakásukra vettek fel hitelt, hanem akik nem szeretnek addig nyújtózkodni, amíg a takaró ér ugyebár.

2012. jan. 24. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Első vagyok.Egyetértek az elöttem szólóval,csak lusta voltam kifejteni az álláspontomat.A magyar ember ilyen...áruhitel,utazási hitel,telefon hitelre.....
2012. jan. 24. 22:14
 7/7 anonim válasza:
Ez manipuláció! Az egész világ az!!!!! Csak átlag emberek nem tudják, vagy nem akarják elfogadni! Különben meg nyugat miért nincs államcsőd közelben? Ott is nem egy hiteles van!
2012. jan. 25. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!