Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen valutát vennél, feltéte...

Milyen valutát vennél, feltételezve az eurózóna felbomlását?

Figyelt kérdés
Az USD ugye szintén óriási lufi, a CHF kis ország pénze... Én kanadai dollárra, esetleg norvég koronára gondoltam... vagy angol font?
2012. jan. 11. 15:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én USD-t vennék szerintem, vagy kanadai dollárt.
2012. jan. 11. 15:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a neve, de a szaúdiak pénzét. Amíg ugyanis nem fogy ki az olajuk, addig az garantáltan stabil marad. Bár ugyanilyen szempontból jó lenne pl. a norvég korona is.
2012. jan. 11. 16:05
 3/12 anonim ***** válasza:
USA dollár-A legerterjedtebb pénz.
2012. jan. 11. 16:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem most USD ás NOK van.
2012. jan. 11. 16:21
 5/12 anonim ***** válasza:
*és
2012. jan. 11. 16:22
 6/12 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Ha felbomlik az Euro Zóna és csak az erős államok maradnak benne akkor attól miért értékelődne le az Euró? Gondolj bele. Van egy léghajó, ami most elveszti a ballasztokat, pl: MO.
2012. jan. 11. 16:41
 7/12 anonim ***** válasza:

"USD ugye szintén óriási lufi"

Erre azért ne vegyél mérget, mert nem egészséges.

2012. jan. 11. 20:53
 8/12 anonim ***** válasza:

"Erre azért ne vegyél mérget, mert nem egészséges."

Hát a méreg tényleg nem. Viszont az USD felett tényleg sokan kongatják a vészharangot, és nem csak a jelenlegi kormányuk ellenzéke. Nem tartom kizártnak, hogy tényleg lehetnek még vele bajok.

2012. jan. 11. 21:53
 9/12 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
lehet, hogy pont ezért szárnyalnak most :)
2012. jan. 11. 23:06
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát, ha azt a több mint 15 ezer mrd dolláros adóssághegyet nézzük, akkor sztem az USA sem biztos pont.

Az euróval kapcsolatban én azt gondolom, hogy főleg a németek egyértelműen zsarolják a többi országot. Gyakorlatilag egy teljesen központosított EU-t akarnak német vezetéssel. Bár ebben volna logika, de én nem hiszem hogy a többi országok ebbe bele fognak menni.Annyira senki nem bízik a németekben, hogy ne élnének vissza a teljhatalommal. Szóval én eurószkeptikus vagyok...

2012. jan. 12. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!