Erste vagy OTP netbróker?

Figyelt kérdés
Az erste vagy az otp netbróker szolgáltatás jobb és miért?
2012. jan. 7. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ismerem egyiket sem,de az OTP-vel soha nem kezdenék semmilyen ügyletet.
2012. jan. 7. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nem ismered egyiket sem, akkor honnan tudod hogy OTP-vel nem fogsz kezdeni!?

Én az OTP Direkt-en keresztül tőzsdézek, de ennek csak az az oka hogy ott van a folyószámlám is. Nem egyszerű (nem olcsü) csak úgy utolagatni.

2012. jan. 7. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
bár én K&H vagyok mégis az Ersté-nél nyomom a portfolio.hu-n keresztül. Nekem pofon egyszerű ez is, de múltkor a K&H bankba sértődve mondta a bankos nő, hogy pedig a KBC equitas (vagy mi a franc) a legolcsóbb tőzsde izé
2012. jan. 7. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Igazából attól függ mit akarsz.

Ha napi szinten kereskedni haza tőzsdén, akkor Ertse (sőt valami más diszkontbróker pl. Randomcapital)

-Ha külföldi tőzsdével is kacérkodsz akkor Erste.

-Ha certifikátok is érdekelnek akkor egyértelműen az Erste.

-Ha befektetési alapok is érdekelnek, akkor mindkettő jó.

-Ha havonta, negyedévente akarsz venni, tehát ritkán, valamilyen értékpapírt, ráadásul a folyószámlád az OTP-nél van, akkor az OTP rendszerét használd. Az OTP-nek kitűnő kötvényalapjai vannak.

Szolgáltatások, használati élmény tekintetében az Erste rendszere a kiforrottabb.

Amiket leírtam szubjektív vélemény.

2012. jan. 7. 20:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. jan. 9. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!