Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Erste Netbank, Telefonszámcser...

Erste Netbank, Telefonszámcsere. Hogyan kell?

Figyelt kérdés
A kérdésem a következő: Telefonszámot szeretnék cserélni az erste banknál, ugyanis a számom, ami eddig volt, eltűnt. Hogyan kell megváltoztatni? Egyáltalán lehet-e interneten keresztül? Vagy csak személyesen? Előre is Köszönöm a válaszokat, nagyon Fontos lenne...
2011. dec. 19. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem egyszerübb,ha nem bénázol ilyesmivel a neten,lehet,hogy meg lehet csinálni,nem mondom egy szóval sem,hogy nem,de az ilyeneket célszerübb személyesen megtenni.Ugyis alá kell írnod hosszútávon,több helyen is,hogy változtak az adataid,akkor jobb rögtön az elején túllenni ezen.
2011. dec. 19. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha TeleBankon az azonosítóval és TPIN-nel bejelentkezel talán lehet. NetBankon nem.
2011. dec. 22. 21:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, bementem, és sikerült..bár kétszer kellett bemennem, mert a csaj először csak a rendszerbe vitte be az új telószámot, hiába mondtam neki, h a netbankon keresztüli utaláshoz kellene...-.-" Nah de mind1. az a lényeg h sikerült :) Köszönöm nektek :)
2011. dec. 23. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!