Egy bankba betettem anno 10 éve 600 ezer Ft-ot, most járt le a lekötés, és közölték velem hogy a gazdasági világválság miatt csak 214 ezer forint van a számlámon a többi pénzt befegtették ami odaveszett, a pénzt meg nem adják vissza! Mi ez?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 22:48
11/17 anonim válasza:
Várd meg, míg összeszedi magát a részvénypiac, addig ne ugrálj, mert tényleg nagyon rosszul járhatsz! Fél-egy éven belül a szakértők szerint rendeződik a helyzet, és talán visszakapod a pénzed (vagy legalábbis többet, mint most kapnál). Most, a válság legmélyén inkább ne vedd ki a pénzed, hagyd, hogy újra visszaálljanak a dolgok a rendes kerékvágásba!
12/17 anonim válasza:
A bankoknak pont ez a céljuk hogy ne vedd ki a pénzt mert nincs fedeztük. Ha sokan elkezdik kivenni a pénzt akkor becsődöl a bank. Nézd meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=4RS2nvT2uQc&feature=PlayList&..
13/17 anonim válasza:
Szia!
Sajnálom, hogy így jártál jobban mondva jársz.
A pénzt semmi esetre se vedd ki, mert jelen pillanatban kell részvényt vásárolni ahhoz, hogy visszaálljon az eredeti összeged legalább háromnegyed évet várj, de inkább szűk egy évet. Ennek oka, hogy most választások lesznek (ennek következménye a péncpiaci állapot javulása). Majd szeptembertől kezdve már folyamatosan javulni fog a részvénypiac az országgyűlési választások miatt.
Üdv
iti
14/17 anonim válasza:
Hm...jol jártam a szalmazsákkal..230-ért vettem az eurot anno,most beváltottam 305-ért..:)))A nyugdijpénztár nagy átverés.Ugysem leeszel nyugdijas,mert addigra kipurcansz.Ha mégsem,gyüjtsd injább szalmazsákba.
15/17 anonim válasza:
Ez scalás,lopás.látszik,h.emberek vagyunk!!!!!!!!
16/17 anonim válasza:
5000€-s befektetésem a "válság" miatt (néhány bankár nem tudja fizetni a ferrari részleteit) jelenleg 3000€-t ér. Ez van. :( Bár azt hozzátenném, hogy mivel az euró drágult, olyan mintha kb nem is történt volna semmi :D )
17/17 anonim válasza:
Ha ezsed van hosszú távra nem teszel bankba pénzt mert azt törvénybeiktatva ellopják.Csak két három havonta lekötötd amit rögtön ki is fizatnak és mindig váltani kell .A kamatot mindig kérni kell ilyen nincs hogy válság miatt nem adják vissza a befektett pénzed. Ez szabályszerű lopás é hunbúk jól átvertek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!