Miért romlik ennyire a forint a juróval szemben?! (2011.10.10. )
Figyelt kérdés
Ennyire szét**sszák az országot az Orbánék? :O2011. okt. 10. 17:13
1/7 anonim válasza:
Most éppen leginkább a görög válság miatt, de neked úgyis mindegy lesz, hogy mit írnak ide, úgyhogy nem baj, hogy úgy tudod, hogy az Orbánék miatt. Persze közük van hozzá azért.
2/7 A kérdező kommentje:
Őszintén? Én csak a magyar politikusokat cserélném le és már jobb lenne az egész helyzet!
2011. okt. 10. 17:31
3/7 anonim válasza:
Nem lenne jobb. Az "újak" ugyanúgy elk**vulnának. Nagyon hamar.
4/7 anonim válasza:
sajnos a sz*rból nem lehet várat építeni.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha az állam ennyire segíteni akar a devizásoknak, miért a rossz rögzített árfolyamot választja, ahelyett hogy kifizetné az emberek helyett a hitelt és kedvezőbben ajánlana annak hitelt, aki felvette a svájci frankalapú hitelét?!
2011. okt. 11. 21:07
6/7 anonim válasza:
Kondolom te is olyan vagy aki felelőtlenül felvette a CHF hitelt, és nem tudja törleszteni.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem én még diák vagyok. : ) De csak nézni kell a fontosabb dolgokat. : )
2012. okt. 25. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!