Miért nem segítenek a forinthiteleseken is? Talán azért, mert nem voltak felelőtlenek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 19:49
11/21 anonim válasza:
"Engem végülis nem zavar, ha a butákra költenek"
Én pedig pontosan úgy látom, hogy téged nagyon zavar, hogy a "butuskákon" segítenek, az "okosokon" pedig nem. Akkor most ki is volt a butuska?
12/21 anonim válasza:
felvettél egy hitelt. miért várod, hogy bárki is segítsen? gondolom nem erre bazíroztál vagy mégis? az, hogy másokon segítenek, téged miért zavar? megjegyzem nincsen devizahitelem, csak nem értem miért kell ezen háborogni. ez van és kész, ha a pirosra raksz, de a fekete jön ki, akkor se hőbörögsz, hogy de hát aki a feketére rakott az miért kap pénzt.
13/21 anonim válasza:
Félreértettél valamit. Nem az a cél hogy akármilyen hiteles is jobban/kevésbé rosszul járjon, hanem hogy továbbra is betudja pumpálni a pénzét az ókeresztényeknek. A devizásoknak ez könnyítés nélkül nem menne, a forintosoknak meg igen. Az sem mellékes hogy így létrejött még egy ellentét amivel ellehet terelni a figyelmet más témákról.
14/21 A kérdező kommentje:
Nekem speciel hála Istennek semmilyen hitelem sincsen(per pillanat), csak fekmerült bennem, hogy miért segítenek link, felelőtlen embreknek, miért nem segítenek akkor a kevésbé linkeknek és felelőtleneknek.
2011. dec. 16. 15:55
15/21 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés már csak olyan, mintha például azt kérdezném, hogy miért van Mo.-on 960.000 rokkantnyugdíjas....
Van aki szerint csak mert.....
Más szerint más okból....
Lényeg, hogy a kivételezés ezt az országot a történelem folyamán többször szétszakította, és manapság sem értelmesebb a vezetőségünk. Fontos az ilyen időszakokat megvizsgálni, mert az ország számára mindig tragédia következett.
2011. dec. 16. 16:20
16/21 anonim válasza:
Te nagyon gáz vagy kérdező!!!!!!!!!!!!!És most inkább nem írok mást,mert felment bennem így is a pumpa....Link, felelőtlen???
17/21 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, te hol laksz jelenleg.Szülőknél, albérletben, hány éves vagy, van e gyereked,mert ez sok mindent elárulna a hozzálállásodból.
18/21 anonim válasza:
Miért is gáz a kérdező? Teljesen igaza van. Aláírták a szerződést és pont. Benyalták.
19/21 anonim válasza:
Csakhogy nem azt írták alá, hogy a bank 260 Ft-ért fogja adni a svájci frankot.
20/21 anonim válasza:
Nem, de ez benne volt a pakliban és nem is olyan szerződést írtak alá, hogy max 200 lehet a frank...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!