Gyeden vagyok jelenleg hitelkártyát hogyan tudnék igényelni?
Figyelt kérdés
természetesen a saját részemre és az én jövedelmem alapján szeretném ami viszont a GyED összege. És nem bankszámlaszámra érkezik hanem postán kapom,számlára majd még csak a következő hónapban fogom mivel még most intézem majd.2009. máj. 15. 20:53
1/1 anonim válasza:
Szia!
Olyan bankot válassz, ahol a jövedelem alapján tudsz hitelkártyát igényelni (amit én tudok biztosan, hogy van ilyen lehetőség: Otp és K&H bank), a gyededet ezután erre a megnyitott számládra kéred és a bank megmondja, hogy milyen papírokat kér a hitelkártya igényléséhez (jövedelem - esetedben gyed összegéről igazolás stb.)
Sok sikert, nem szokott nehezen menni az ügyintézése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!