Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi van, ha nem fizetem vissza?

Mi van, ha nem fizetem vissza?

Figyelt kérdés

Van munkahelyed. Rárerőszakolnak kérdés, kérés nélkül több hitelkártyát. Csak alá kell írnod és már van is, kb 1 millió ft-od (több hitelkátyán + a hitel...)úgy, hogy nem kérdeztek semmit. Nem fizetem vissza. Mondjuk 1 millió ft-ot. Mi van ilyenkor?

Közben leírattam a nevemről mindent, így ráterhelni sem tudnak semmire semmit és munkahelyem sincs. Így nem tudnak miből vonni sem semmit.

Jó. BAR listára kerülök. És akkor?

Tovább folytatom. Eddig nem kértem,de telepakoltak hitelkártyával.. De az csak 1 millió ft volt.. mondjuk.

Most viszont kérek hitelkártyát + kp hitelt az összes intézménytől. Így akár 5-6-10 millió ft-hoz is juthatok..? Vagy nem??? Nyilván van valami rendszerük, de ilyen szintű összefüggés tuti nincs. Mondjuk ugyan azon a héten nyújtom be mindenhová a hiteligényemet. Van, ahol 15 perc alatt elbírálják.

Van mondjuk csak 5 millióm 15 különböző pénzintézetből. Nincs munkahelyem, nincs ingatlan, se semmi. És nem fizetem.

Mi van akkor? BAR listára tesznek???? Jönnek a behajtók? De hová..????

Esetleg ez már bűncselekmény, sikkasztás? Bebörtönöznek? Vagy?

2011. dec. 6. 16:02
1 2
 11/16 tetro ***** válasza:
Mikor kiadják ellened a nemzetközi elfogatóparancsot, akkor onnantól kijutni olyan helyre, ahol nincs kiadatás, az nem ötezer forint lesz :D
2011. dec. 7. 09:49
 12/16 anonim ***** válasza:
De azonnal nem adják ki. Ha még aznap lelép akkor van némi esélye, de a másik baj az, hogy feléli a maradék pénzt amit szerzett és utána mi lesz? :))
2011. dec. 7. 09:51
 13/16 tetro ***** válasza:
hát ez az. azért öt millióból idegenként sehol sem húzod ötven évig, de ötig sem. meg előbb-utóbb muszáj lesz olyan helyre menni ahol nincs kiadatás, aztán már félmillió el is ment repjegyre, másik fél meg hamis útlevélre. így ökörség lelépni. 1.2 milliárddal ahogy a pénzszállító sofőrje tette a múlt héten, na úgy már érdemes :D
2011. dec. 7. 11:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Elkapták szerencsétlent, de mia fenét keresett még magyarországon ?!?!
2011. dec. 7. 13:06
 15/16 tetro ***** válasza:
igen, azóta már láttam :D hát valószínűleg nem volt ez az akció végig gondolva. egyszerűen csak próbálkoztak, az meg ilyen esetekben kevés. 3 órán belül el kellett volna hagynia az országot, miután valami pénzváltóval fél áron eurora váltatta volna az egész lóvét.
2011. dec. 7. 14:20
 16/16 anonim ***** válasza:
úgyúgy.. a menekülést meg kellett volna szervezni valami jó távoli országba :D
2011. dec. 7. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!