Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi van, ha nem fizetem vissza?

Mi van, ha nem fizetem vissza?

Figyelt kérdés

Van munkahelyed. Rárerőszakolnak kérdés, kérés nélkül több hitelkártyát. Csak alá kell írnod és már van is, kb 1 millió ft-od (több hitelkátyán + a hitel...)úgy, hogy nem kérdeztek semmit. Nem fizetem vissza. Mondjuk 1 millió ft-ot. Mi van ilyenkor?

Közben leírattam a nevemről mindent, így ráterhelni sem tudnak semmire semmit és munkahelyem sincs. Így nem tudnak miből vonni sem semmit.

Jó. BAR listára kerülök. És akkor?

Tovább folytatom. Eddig nem kértem,de telepakoltak hitelkártyával.. De az csak 1 millió ft volt.. mondjuk.

Most viszont kérek hitelkártyát + kp hitelt az összes intézménytől. Így akár 5-6-10 millió ft-hoz is juthatok..? Vagy nem??? Nyilván van valami rendszerük, de ilyen szintű összefüggés tuti nincs. Mondjuk ugyan azon a héten nyújtom be mindenhová a hiteligényemet. Van, ahol 15 perc alatt elbírálják.

Van mondjuk csak 5 millióm 15 különböző pénzintézetből. Nincs munkahelyem, nincs ingatlan, se semmi. És nem fizetem.

Mi van akkor? BAR listára tesznek???? Jönnek a behajtók? De hová..????

Esetleg ez már bűncselekmény, sikkasztás? Bebörtönöznek? Vagy?

2011. dec. 6. 16:02
1 2
 1/16 tetro ***** válasza:
Jön a dutyi, mert ez bűncselekmény. Azt se értem, hogy a munkahelyeden hogy erőszakoltak rád hitelkártyákat. Rendben, kellett kártyád igényelned, aztán valaki ott állt a Tescoban egy fegyverrel a hátad mögött, hogy kilyuggat téged ha nem a legnagyobb LEDtv-t veszed meg?
2011. dec. 6. 16:16
 2/16 anonim ***** válasza:
Gondolj bele... mi abban az üzlet a banknak, ha úgy ad neked hitelt, hogy nincs semmid, semmire sem tudja ráterhelni? Így tudtommal nem is adnak hitelt. ;)
2011. dec. 6. 16:17
 3/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem jól gondoltam. Ez már bűncselekmény? Az baj. Nem ráderőszakolják, de pl bankok szeretik küldözgetni...
2011. dec. 6. 16:19
 4/16 anonim ***** válasza:
IGen sajna a szemétláda bankok állandóan zaklatják az embereket, hogy minél több hitelt vegyenek fel. Az idióták bele is mennek :))
2011. dec. 6. 16:27
 5/16 A kérdező kommentje:
PErsze. De itt nem 1 hitelről van szó. Valós munkahellyel felvenni 15 intézetből minden szart, amit adnak, majd elhúzni ebből az országból a p*csába. Előtte mindent leíratni a nevemről és k*pják be a bankok.
2011. dec. 6. 16:37
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha hitelkártyád van, az nem azt jelenti hogy tartozol. Nem muszáj használni. Adnak, és? Tedd be a fiókba.

Ha ész nélkül elköltötted a hitelkeretedet, akkor viszont magadra vess.

2011. dec. 6. 18:09
 7/16 tetro ***** válasza:
összelopni 10 millió és elhúzni a francba? mire kijutsz az országból elmegy a 10 milla :D
2011. dec. 6. 18:27
 8/16 anonim ***** válasza:

Gyerekes képzelgés az ötleted, nincs benne realitás.

Kapásból 3 dolgot mondanék: 5 millió Ft-ot nem adnak fedezetnélkül, a hitelt általában az ingatlan értékének 50%-áig adják (10 milliós házra 5 milliót) és egyszerre csak egy banktól tudod felvenni. (IGEN, VAN ILYENSZINTŰ "ÖSSZEFÜGGÉS" - a bankok mögött nem buta emberek vannak)

Ha lehetséges lenne ez, mindenki ezt csinálná.

2011. dec. 6. 19:05
 9/16 anonim ***** válasza:

Ha nincs semmi a neveden, akkor nem kapsz hitelt.

Ha egyszerre veszel fel többet, és nem mondod a bankban, hogy már igényeltél aznap, az bűncselekmény.

De nem értem, mi a jó ebben? Üldözötté válsz ahelyett, hogy normálisan élhetnél úgy, ahogy neked tetszik.

Mondjuk a dolog onnantól fura, hogy valaki "ráderőszakolja" a hitelkártyát. Miért, ha valaki azt mondja neked, itt írd alá, csak úgy aláírod? Normális, értelmes felnőtt ember ilyet nem csinál.

2011. dec. 7. 00:41
 10/16 anonim ***** válasza:

10millióból nem jutsz el messzire, az országot el lehet hagyni már 5000ft-ból nem tudom itt egyesek hol élnek nyilván még nem voltak a határ túloldalán :D

De az első igazoltatásnál lebuksz és hoznak haza :)

2011. dec. 7. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!