Az OTP-nél automatikusan emelik e az A hitel keretét és ha igen mikor és mennyivel?
Figyelt kérdés
Ki kaphat folyószámla hitelt?Ez megegyezik az A hitellel?Mi a feltétele a felvételnek és a visszafizetés menete?2011. nov. 30. 13:26
1/7 anonim válasza:
Ezt olvasd el:
Röviden annyi, hogy mínuszba mehetsz a számládon, és ameddig mínuszban maradsz, addig kb 35%-ot kamatozik a tartozás. Úgy "törleszted", hogy pénz érkezik a számlára. Mindvégig kamatozik, amíg vissza nem tornászod pluszba az egyenleget.
2/7 anonim válasza:
Nem, az A-hitel keret emelése csak a te engedélyeddel mehet! Szerződést kell aláírnod hozzá!
3/7 anonim válasza:
Nekem is emelték már a keretet,senki meg nem kérdezte,hogy akarom e,csak jött az sms,hogy megemelkedett.
Ugyanígy ha lejjebb vették,akkor sem szóltak,csak egyszerűen nem tudtam fizetni vele,mert visszavették.Tök égő volt.
Bár számíthattam volna rá,mert kevesebb lett az átutalásom.Amikor meg több lett a bérem automatice feljebb vitték.
4/7 anonim válasza:
Én 6 éve kértem egy konkrét keretösszeget, azóta is annyi a hitelkeretem, pedig azóta a duplájára nőtt a fizetésem. És csak egyetlen egyszer volt szükség a plusz pénzre, még az elején, azóta sem.
5/7 anonim válasza:
Amiről ti beszéltek, az nem A hitelkeret. Persze, ha kevesebb a fizud, lejjebb viszik, evidens. Mert a keret összege a ráérkező bértől függ. De amikor maguktól emelgetnek, az nem A hitel, hanem valami más. le lehet menni mínuszba valameddig a számlán, de az A hitel megemeléséhez kell szerződni. Akkor történhet változás, ahogy írtam is, ha a fizud lecsökken, és ha utána visszaemelkedik, akkor az eredeti keretig visszaemelik neked az A hiteledet, de más esetben nem nyúlnak bele.
6/7 anonim válasza:
Azt hiszem 3 havonta vizsgálják felül a beérkező jövedelmet és az alapján korrigálják a hitelkeretet.
7/7 anonim válasza:
86%-os vagyok.
A hitelem van,és hidd el megemelték,mikor kevesebb ment rá visszavették,mikor több megemelték,és nem az eredeti összegre,hanem TÖBBRE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!