Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit vesz el tőlem a bank ha...

Mit vesz el tőlem a bank ha kilakoltatás előtt felgyújtom a házat?

Figyelt kérdés
Bedölt hitel, végrehajtás, kilakoltatás. Amikor azt is felgyújtom amiken jelzálog van.
2011. nov. 18. 19:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem g3ci jó öltel, csináld meg tök nagy arc vagy :D Sok siker hozzá! Mindíg örülünk ha új arc jön, kell a friss husi :D

Üdv: Öcsi a sittről

2011. nov. 20. 00:05
 12/28 Tonkrement ***** válasza:
46%

Nagyon kedvesek itt az emberek! Ugorj ki stb. tanácsokkal.

És pl ez is: "Szorított bárki fegyvert a fejedhez, amikor felvetted a hitelt? Nem. Akkor mi a probléma? "

Mi a probléma?

Pl az, hogy van aki: rengeteget dolgozik csak aludni jár haza mégse bírja fizetni a hitelt.

És nem mindenki felelőtlenül vett fel hitelt (hanem, mert muszáj volt).

Na meg nem mindenki plazmára meg autóra, hanem pl hogy egy jószívű idegennek minél hamarabb visszatudja adni a kölcsönt (amit a jószívű idegen az apja temetésére adott kölcsön).

2012. febr. 9. 20:09
 13/28 Tonkrement ***** válasza:
46%

Ja ami kimaradt:

Én nem tervezek olyat amit a fórum indító.

Én idegileg kikészültem, állandó lelkiismeret furdalással küzdök amiért elkótyavetyéltem amiért az apukám egy életen át dolgozott.

Én talán öngyilkos leszek elkeseredésemben. Már volt, hogy elkezdtem. Egyelőre az élettársam még tartja bennem a lelket. De egyre reménytelenebbnek latszik minden.

És a lelkiismeret furdalás fel fog emészteni úgy érzem.

Szidjon mindenki úgyis azért jár ide a többség, hogy valakit szidhasson.

2012. febr. 9. 20:15
 14/28 anonim ***** válasza:
7%

Utolsó: leszarom.

Senki nem tehet róla, ha hülye vagy, és nem vagy képes előre gondolkozni, hogy mit vállalsz be, meg mit írsz alá.

Arról viszont már tehet valaki, történetesen te, ha ennek tetejébe még egy agresszív állat is vagy, aki másokat veszélyeztet a sértett egója miatt azzal, hogy a kérdésben írtak szerint felgyújtja a lakását.

Az ilyen embert nemhogy ki kéne lakoltatni, hanem tarkón kéne lőni, és kész. Vagy még pluszban megkínozni halál előtt, hogy elvegyék a kedvét az ilyentől a hozzátok hasonlóknak.

Menjetek a francba, csináljatok amit akartok, de másokat, normális embereket (történetesen gyerekkel) hagyjatok ÉLNI, érted, ÉLNI!!!

Nem mi tehetünk a hülyeségetek következményeiről.

2012. febr. 9. 20:16
 15/28 Tonkrement ***** válasza:

Te ezt nekem írtad?

Én nem gyújtok fel semmit írtam is!!!!!

Én írtam, hogy lelkileg kész vagyok és max öngyilkos leszek nem gyújtogató!

Én az apucikám temetésére kaptam kölcsön egy jószívű idegentől (És hogy annak az idegennek vissza fizessem vettem fel hitelt. Labilis lelki állapotban folyamodtam hitelért, mondjuk most sem vagyok sokkal jobb lelki állapotban.).

De köszönöm neked a lökést az öngyilkosság felé.

2012. febr. 9. 20:29
 16/28 anonim ***** válasza:

Jó, akkor bocs.

Nem, a válaszom arra vonatkozik, aki felgyújtja a lakását, mint ahogy a kérdés főcímében is szerepel: "Mit vesz el tőlem a bank ha kilakoltatás előtt felgyújtom a házat?"

Különösen, ha panelházban él. Ekkor több tíz család életét veszélyezteti, ehhez senkinek nincs joga, és nem is fognak mártírként megemlékezni róla azok, akiknek tönkretette az életét, hanem mind olyanról, akiknek ő tette tönkre.

Az, hogy egyébként ki mit csinál magával, az az ő dolga, amíg másokat nem veszélyeztet.

De azért ajánlom a figyelmedbe, hogy egy lakás elvesztése nem a világ vége.

Sőt, a mai munkaerőpiaci helyzetben az az igazság, hogy egy saját lakás csak röghöz köt, mikor mondjuk egy kis városban, vagy faluban élsz, ahol nincs munka (ergó bevétel), viszont lenne munka, ha költöznél. De nem tudsz, mert a húsz évre felvett hitel a házra odaköt, ugye...

2012. febr. 9. 20:38
 17/28 Tonkrement ***** válasza:

Nekem ez a ház az apucikámé volt, ha elbukom örökös lelki teher ami nekem túl sok. (Amúgy Budapesti vagyok sajnos. Persze itt van munka, de stressz is több.)

Nem tudom mi lesz. Én reménytelennek látom az életem. Az élettársam még biztat ne adjam fel lesz valahogy.

De nekem tényleg nagy lelki teher, hogy azt veszik el (Ha nem sikerül eladnom, de sok esélyt nem látok eladásra.) amiért az apucikám egy életen át dolgozott.

Amúgy 40 év alatti nő vagyok.

2012. febr. 9. 20:46
 18/28 anonim ***** válasza:

Hát az élet ilyen, de nem hiszem, hogy apukád amiatt lenne boldogabb, hogy a GYEREKE MEGÖLI MAGÁT az ő összegürizett HÁZA MIATT, mintha életben maradnál, és arra koncentrálnál, hogy a te életedet alakítsd, a saját lehetőségeid szerint, de legalább életben maradva... Nem hinném, hogy azért vállalt gyereket annak idején, hogy az önként megölje magát.

Oldd meg, keresd a lehetőségeket!

De ne a házhoz ragaszkodva, hanem azt szem előtt tartva, hogy te normálisan tudj élni a körülményekhez képest.

Nyilván ez volt a célja apukádnak is mikor születtél, nem pedig a ház megtartása...

2012. febr. 9. 20:57
 19/28 anonim ***** válasza:
28%

Nem azért de egy alap hamvasztás 100.000 Ft-ból megvan.

Ha neked ez a 100.000 forint életed végéig tartó problémát okoz jobb is, hogyha nem erőlködsz ebben a gonosz világban tovább...

Ha meg annyi eszed van, hogy 1 milliós csiricsáré temetést rendeztél akkor nem tudlak sajnálni.

2012. febr. 9. 21:10
 20/28 Tonkrement ***** válasza:

Lehet igazad van. De annyira nyomorultnak érzem magam. És nem látom az esélyt arra, hogy jobb lesz.

Azért köszönöm, hogy írtál.

Az élettársam szeret ez az egy ami jelenleg még tartja bennem a lelket.

Csak nem tudom meddig lesz ez elég.

2012. febr. 9. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!