Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Anyukám észreveszi, ha használ...

Anyukám észreveszi, ha használom neten a bankkártyáját?

Figyelt kérdés
Feltölteném a mobil egyenlegem, nem sok, 1500 ft-al. Ezt valahol ő látni fogja?
2011. okt. 24. 13:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Akkor meg KAMU, a neten MINDIG küldenek a számla tulajdonosának telefonra egy kódot, hogy jóváhagyja e a pénzátvitelt.
2011. okt. 25. 15:05
 22/31 A kérdező kommentje:
T-mobile oldalán töltöttem fel, nem küldtek semmit sem. Mondjuk elég érdekes, így aztán a szomszédéról is feltölthetném, vagy bárki máséról. Nem?
2011. okt. 25. 19:08
 23/31 anonim ***** válasza:

Ha ez igaz (mármint a feltöltés) és én lennék az anyud, akkor min. 2 hónapig búcsút inthetnél a telefonodnak.

Eltévedsz, lekésed a buszt, bla bla. Persze. Ezek olyan dolgok, amiket meg lehet oldani telefon nélkül is. Nekem volt, hogy 3 hónapig nem volt pénz a kártyámon, mégis túléltem. Sőt, 15 éves koromig telefonom sem volt, akkor is csak azért kaptam, mert olyan dolgok történtek a családban, ami miatt fontos volt, hogy tudjanak nekem telefonálni.

Mindig két emberen múlik egy kapcsolat. Ha anyudék azt hiszik, ha nem érsz haza, hogy úgyis valami ismerősödnél alszol, annak valószínűleg elég nagy alapja lehet. Mégis mit vársz tőlük, ha már ennyi idősen olyan helyekre csámborogsz, ahonnan még csak haza sem tudsz találni? Ez a feltöltés csak hab lesz a tortán. Finomíthatsz rajta azzal, ha még a kimutatás előtt közlöd anyuddal, de a lényegen nem változtat.

2011. okt. 26. 09:50
 24/31 anonim ***** válasza:
KAMU, csak azért is megnéztem, nem is létezik már a tmobile oldalán az egyenlegfeltöltés. Kiirja, hogy az az oldal nem létezik.
2011. okt. 26. 10:00
 25/31 A kérdező kommentje:

Hagyjál már a dumáddal, te kamuzol itt egyedül, ha megnézted volna akkor látnád, hogy egyenlegfeltöltésnél átvisz az otp oldalára és onnan fel lehet tölteni 1 perc alatt egy bankkártyaszám és név megadásával.

Amúgy meg nem blabla mert valóban arra kell CSAK a mobilom hogy baj esetén telefonáljak. De anyámék ugyebár tojnak rá hogyha nekem bármi bajom van. Buszt meg suli után szoktam lekésni, mivel annak 20:00kor van vége, nem szórakozni járok el minden nap. De ha tudtok megoldást arra hogy mi a teendő ha lekésem a buszomat és semmi pénzem nincs, telefonon sem, akkor mondjátok. Én még nem jöttem rá.

Tudjátok mit, felteszem új kérdésben... :o)

2011. okt. 26. 11:09
 26/31 anonim ***** válasza:

Tessék egyenlegfelöltés: [link]

Az oldal nem található!

2011. okt. 26. 11:12
 27/31 anonim ***** válasza:

Hogy mi a megoldás arra ha lekésed a buszt? Megmondom én: gyalogolsz! Kinőtt már a lábad a helyéről, szerintem. Vagy hány km-ről van szó? Én sétáltam már haza 30 km-t, nem haltam bele. Az egyik osztálytársam meg 40 km-t gyalogolt a szalagavatónkra, mert nem volt buszra se pénze, de el akart jönni. Ő is túlélte. Ez nem a kőkorszakban volt, hanem 5 éve.

Ha meg van későbbi is csak sokat kell rá várni, hát megvárod.

Ha elmész az óra végéről 5 perccel hamarabb, nem hiszem, hogy probléma lenne, ha ezt előre jelzed a tanárnak, és normálisan megindoklod. (Ha az este 8-as busz az utolsó és nagyon messze laksz.) Olyan tanár nincs! aki ne engedjen el ilyen esetben 5 perccel hamarabb, annak meg elégnek kell lennie ahhoz, hogy fixen elérd a buszt, hiszen emígy is ált. eléred.

2011. okt. 26. 13:09
 28/31 A kérdező kommentje:

Persze elengednek hamarabb, de látom a tanárok arcán hogy azt hiszik csak el akarok lógni onnan és nem akarom ezt játszani mindig. Hát mindegy. Én is sétáltam már haza igen. De egy fiatal szőke lánynak egyedül szerintem annyira nem biztonságos dolog több 3 órán keresztül sétálni az út szélén tök sötétben. Azért félek.

11:12-es: t-mobile.hu oldalon kell feltölteni, nem azon amit te linkeltél.

2011. okt. 27. 11:21
 29/31 anonim válasza:
Bárhonnan is töltöd fel, annak nyoma lesz a bankkártya kimutatáson, ahonnan levonták az összeget.
2011. okt. 27. 11:57
 30/31 anonim ***** válasza:
Én is fiatal lány vagyok (most vagyok 23), igaz, nem szőke hanem barna, de ez szerintem teljesen mindegy. Az az osztálytársam, aki begyalogolt a szalagavató miatt, szintén lány volt. Nem kapott el minket a rézf...ú bagoly. Tény, hogy nem a legbiztonságosabb, de arra is fel lehet készülni (pl. gázspray)
2011. okt. 27. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!