Anyukám észreveszi, ha használom neten a bankkártyáját?
Ha netről tudsz vásárolni a kártyájáról, akkor először egy kódot kap sms-ben, amit a banki oldalon be kell írni....tehát igen, észreveszi!
Ha nem így fizetsz, hanem paypal, egyéb...kód nélkül, akkor is kap egy sms-t!!!!
Szerintem ne csináld, soha többé nem fog megbízni benned!!
Mindenképp feltöltöm, mert ő nem ad, kértem már. Mindig azzal jön hogy "most nincs erre pénz". Sosincs. Pedig nekem ez az 1500 ft kitart vagy negyed évig.
Szóval akkor észre fogja venni... mindegy, nem nagy dolog, de 3 ft-al a mobilomon nem érzem biztonságban magam. Még megcsörgetni sem tudok senkit.
Őszintén lesz*rják ha nem érek haza, igen. Azt gondolják bulizni mentem vagy valaki másnál alszok. Felhívni nem szoktak soha.
Amúgy mindegy, most feltöltöttem a kártyájáról, és még nem tud róla. Nem kellett semmi hozzá, csak a kártyaszáma meg a neve. De majd elmondom neki mielőtt magától jönne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!