Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Anyukám észreveszi, ha használ...

Anyukám észreveszi, ha használom neten a bankkártyáját?

Figyelt kérdés
Feltölteném a mobil egyenlegem, nem sok, 1500 ft-al. Ezt valahol ő látni fogja?
2011. okt. 24. 13:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Ha netről tudsz vásárolni a kártyájáról, akkor először egy kódot kap sms-ben, amit a banki oldalon be kell írni....tehát igen, észreveszi!

Ha nem így fizetsz, hanem paypal, egyéb...kód nélkül, akkor is kap egy sms-t!!!!

Szerintem ne csináld, soha többé nem fog megbízni benned!!

2011. okt. 24. 13:36
 12/31 A kérdező kommentje:

Mindenképp feltöltöm, mert ő nem ad, kértem már. Mindig azzal jön hogy "most nincs erre pénz". Sosincs. Pedig nekem ez az 1500 ft kitart vagy negyed évig.

Szóval akkor észre fogja venni... mindegy, nem nagy dolog, de 3 ft-al a mobilomon nem érzem biztonságban magam. Még megcsörgetni sem tudok senkit.

2011. okt. 24. 13:37
 13/31 anonim ***** válasza:
Nem érted, hogy fel se tudod tölteni, de észre fogja venni, hogy a bankszámláját birizgálod???
2011. okt. 24. 13:43
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ad rá pénzt, akkor annak oka van. Millióan felnőttek mobil nélkül, te se fogsz belehalni, ha nem lesz feltöltve a telefonod. Ha nincs rá pénze, akkor nincs rá. A segélyhívás ingyenes minden telefonról, akkora baj így nem érhet. Én biztos jól megbüntetném a gyerekem, ha ilyet merne csinálni....
2011. okt. 24. 13:45
 15/31 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? diákmunkát nem tudsz vállalni?
2011. okt. 24. 14:01
 16/31 A kérdező kommentje:
De nem a segélyhívás kell nekem. Ha eltévedek mit csináljak? Velem ez sokszor előfordul. Meg az is hogy lekésem az utolsó buszomat és kint kell éjszakáznom egyedül ha nem tudok felhívni senkit. Nekem leginkább csak ezekre kell a mobil, amúgy nem szoktam telefonálni.
2011. okt. 24. 16:45
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Aha, anyád kint hagy éjszakázni ha lekésed a buszt, és még telefonra sem ad pénzt. Hihető.
2011. okt. 24. 16:57
 18/31 anonim ***** válasza:
Persze, anyukád meg fel se hív téged, ha nem érsz haza időben :D
2011. okt. 24. 17:00
 19/31 anonim ***** válasza:
Ha eltévedsz, megkérdezel valakit merre találsz haza. Ember, hány éves vagy? Én még mobil nélkül nőttem fel és nem haltam bele.
2011. okt. 24. 17:02
 20/31 A kérdező kommentje:

Őszintén lesz*rják ha nem érek haza, igen. Azt gondolják bulizni mentem vagy valaki másnál alszok. Felhívni nem szoktak soha.

Amúgy mindegy, most feltöltöttem a kártyájáról, és még nem tud róla. Nem kellett semmi hozzá, csak a kártyaszáma meg a neve. De majd elmondom neki mielőtt magától jönne rá.

2011. okt. 25. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!