Valaki segítsen. Mire számíthatok ha nem tudunk fizetni?
Figyelt kérdés
Van egy 43000 ft-os törlesztőnk, eddig mindig időben fizettünk, de a férjem tegnap este jött haza a munkából, hátulról leütötték, és elvitték a fizetését(115000 forintot). Bejelentettük a rendőrségen, készült jegyzőkönyv, és szeretném tudni, hogy ha ezt jelezzük a bank felé, mire számíthatok. Én két kicsivel vagyok itthon, és csak gyes-t kapok. Előre is köszönöm a segítséget.2009. máj. 3. 21:08
1/5 anonim válasza:
Sajnálom ami történt. megoldás lehet ha szülők, barátok, család tud annyit kölcsönözni, hogy a hitelt betudjátok fizetni. Illetve próbálj meg itt segítséget kérni:
2/5 anonim válasza:
Ha eddig jó adósok voltatok, akkor meg kell egyezni a bankkal - csatolva az adott jegyzőkönyvet -, hogy ezt a törlesztőt részleteiben szeretnétek megfizetni, a többit pedig a megszokott módon. Vagyis ezt a 43e Ft-ot mondjuk 6 hónap alatt fizetitek meg, azaz havonta 7200 Ft-tal többet adtok fel hat hónapon keresztül. Így fél évig valamivel több, mint 50e Ft-ot kell fizetnetek, de megúszhatjátok, és talán ez még nem olyan megterhelő, mintha egy összegben kellene a köv. hónapban kettőt feladni. A lényeg: Mindenképp beszéljetek a bankkal.
Amúgy nagyon sajnálom azt, ami történt :(
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, közben eladtam a laptopomat 60000 forintért, így a törlesztő menni fog.
2009. máj. 3. 23:17
4/5 anonim válasza:
Miért nem folyószámlára kapjátok a fizetést?
5/5 A kérdező kommentje:
Mert a férjem próbaidőn van, és a főnöke azt mondta, hogy ha beválik, akkor bejelenti, és akkor fogja utalni.
2009. máj. 4. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!