Lakásvásárlás albérleti konstrukcióval, lehetséges?
Mostanában hirdetnek ilyet. De csak a bérleti díj 60%-a számít bele a vételárba.
Most nem tudom pontosan melyik lakópark, valamilyen ingatlanhirdetős újságban láttam.
Pesten volt, annyi bizonyos.
A lízing hasonlót jelent. Fizeted a meghatározott összeget, majd a futamidő letelte végén a tied lesz az ingatlan (ha bármikor nem fizeted, akkor nem).
Önerő szükséges mindenhol.
Legutolsó kommentelőnek írom:
Nem mindenki ott kezdi ám hogy megvan mindene! Vidékről jöttem fel, több hónap az is hogy a felköltözés és a saját élet című történet ki legyen ám fizetve! Írtam már hogy még egy darabig van hitelem amit fizetek, ezért nehéz. De!
Párommal ketten havi 60.000 ft-ot dobunk ki albérletre (erre nincs jobb szó), emellett havi 25.000 ft ltp-t fizetünk, és még egyszer ennyit félre teszünk. Szóval 110.000 ft az ami havonta van.... szerintem ez nem olyan kevés...
A hitel kamatrésze talán nem lesz pénzkidobás? Csak az albérlet, az a pénzkidobás?
Ha van még hiteled, akkor fizesd ki azt, gyűjtsél önerőt, aztán vehetsz fel hitelt! Rengetegen úszták meg anno az önerőt, pl. személyi hitellel, meg is lett a következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!