Ha valaki él a végtörlesztés lehetőségével, kap vagyonellenőrzést?
Köszönöm a tippet, bár a vagyonellenőrzést eddig is alkalmaztam megfélemlítésre, de a Fideszes honatyákra/honanyákra nem fogom alkalmazni. Ellenben minden ellenzéki képviselő, és ti pórnép számíthattok egy jó kis ellenőrzésre!
Orbán Viktor
/add meg a neved, mint ötletadót, a Fidesz kiváló tanácsadójává, és a NAV-tól védett személlyé nyilvánítunk/
Csábítóan hangzik :D
Amúgy nem is olyan vicces. Volt egy ismerősöm, akit elővettek egy nyomorult 1 Milliós kocsi miatt. Attól tartok, hogy ha ez megvalósul, nem az én "érdemem" lesz.:S
Mi végtörlesztünk, mostani állás szerint spórolunk vag 5 milliót.
De ne mondd azt,hogy csak az tud végtörleszteni,akinek megvan a pénz. Nagyon sok ismerősünk végtörleszt úgy,hogy forinthitellel váltja ki a frankhitelt. Azt mindenki megteheti
"és miért kapnál vagyonellenörzést? a bankok nem adják le a névsort az apehnek"
Erre ne vegyél mérget! Eddig ez gyakorlat volt, nem tudom, hogy itt is alkalmazzák-e majd.
Szabolcs megyei apeh ( bocs, NAV) egyik vezető beosztású dolgozójával beszélgettem a minap. ő mondta, hogy már alig várják, hogy meginduljanak a végtörlesztések, mert lesz hova lecsapniuk. azt nem volt hajlandó elárulni, hogy ez csak az ő ötletük, vagy országos utasítás.
sajnos hiteles forrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!