Végtörlesztés lehetősége? Mi alapján döntik el a bankok, kinek lehet, kinek nem?
gondolom úgy értette az ügyintéző, hogy nincs meg a törvényi lehetősége.
Vagy tartozásotok van,vagy 180 feletti árfolyamon vettétek fel a hitelt
Az ajánlás: minden hiteles neve mellett vagy szerepel az "ajánljuk a bankon belüli 180 Ft-os végtörlesztést, másik hitelből", vagy nem. Többet a hölgy NEM mondott. Szerintem nem is tudott volna ő sem többet. Gondolkodtam, hogy kérem a fiókvezetőt,hogy vele is beszélhessek, de velem volt a nagyon türelmetlen 1 éves babám, és inkább hagytam az egészet, majd legközelebb, baba nélkül.
Remélem érthető voltam:CSAK BANKON BELÜL nem vehetjük igénybe a 180 Ft-os végtörlesztést, úgy, hogy másik hitelt veszünk fel,max. kp-ben fizethetjük vissza, de érdeklődhetünk az összes többi banknál, máshol talán nagyobb sikerrel járunk. De úgy néz ki inkább hagyunk mindent úgy, ahogyan most van.
Ja, és 3 éve vettük fel, "csupán" 5M Ft-ot.
Elnézést kérek mindenkitől, ha nem voltam teljesen egyértelmű, de közben rohangálok a babámhoz, vagy éppen itt ül az ölemben.:)
12:29 es tudnál nekem segíteni
Nekün fundamentával kombinált lakáshitelünk van, de a z ügyintéző annyit mondott,hogy csak a befizettet részt+állami támogatást vehetjük fel, az áthidaló kölcsönt nem. Szerezzünk valahonna addig 3 millát.
Nektek engedi a bank? vAgy ti is ezzel bajlódtok
bocsi az offért ekdves kérdező
12:29-es vagyok.
nekünk nem fudamentával kombinált a hitelünk, hanem van egy chf-lakáshitelünk,amit szeretnénk végtörleszteni az éppen most lejárt külön kötött lakástakarékkal.
tehát a mi problémánk más, mint a tiétek, de sajnos egyikünké sem könnyű :( csak már lennénk túl rajta, mert felemészt a bizonytalanság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!