Mi Raiffeisen Bank levelezési címe? FONTOS!
Mozgásképtelen vagyok.
Figyelt kérdés
A Raiffeisen Bank-nak van valami központi levelezési címe? Jelenleg mozgás képtelen vagyok, ezért szeretnék feladatni egy levelet nekik a korábbi megállapodásunkkal kapcsolatban, mert telefonon képtelen vagyok őket elérni, emailben meg nem hajlandók pontos információt szolgáltatni. Azt mondják menjek be bankfiókban, kérdezem, hogy mikor a lakásból nem tudok kimozdulni. Oldjam meg. ANYÁD.
Tehát szeretnék nekik egy hivatalos levelet küldeni, mert nem tudok addig várni míg újra lábra tudok állni.
2011. szept. 15. 11:39
1/6 anonim válasza:
Itt tudsz nekik email-t küldeni, mail címet nem tudok adni.
Mint ahogy írtam: "emailben meg nem hajlandók pontos információt szolgáltatni." hiába másolom le minden iratomat, csatolom az összes szerződést, 1 óra szenvedés után 3mp alatt köldenek egy copy+paste üzenetet és, hogy kapjam be és menjek be személyesen. Oké, csak adjanak két egészséges lábat, amíg ezek meg nem gyógyulnak.
2011. szept. 15. 13:39
3/6 Sovcsik Krisztián válasza:
Kérj ki egy mobil bankárt /Úgy tudom elég nagy hálozatuk van/, ha pedig nem akarnak kiküldeni, mondd meg , hogy akkor 2 órán belül fogalmazol egy szép levelet a PSZÁF-nek, hogy nem veszik figyelembe a helyzetedet és a jogaidat.
2011. szept. 15. 14:33
4/6 anonim válasza:
Cégbetekintés - kivonat
Rovat(ok): 5.
A Cg.01-10-041042 cégjegyzékszámú Raiffeisen Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1054 Budapest, Akadémia utca 6.) cég 2011. szeptember 15. napján hatályos adatai a következők:
I. Cégformától független adatok5. A cég székhelye
5/2. 1054 Budapest, Akadémia utca 6.
Hatályos: 2000/10/06 ...
2011. szept. 15. 14:41
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálkozom akkor ezzel. Itt van minden papír nálam, hogy tényleg nem vagyok mobilis, a kis és nagydolgot is csak segítséggel tudom elvégezni még min. 2 hónapig (utána már mankóval fogok tudni járni), netezni is tabletről (szerencse, hogy tudtam egyet szereznu) netezek, mert nem tehetek súlyt a lábamra, tehát nem tehetek notebook-ot az ölembe. Esetleg ha szerzek egy ultrakönnyű netbookot, de azt hiszem az ismerőseim körében senkinek sincs ilyen gépe.
2011. szept. 15. 14:43
6/6 A kérdező kommentje:
14:41-> Köszönöm, megpróbálok ide írni nekik mielőtt hívok egy mobilbankárt, nem igazán szeretném, hogy egy idegen ember (persze az orvosokat leszámítva :D) ilyen helyzetben lásson.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!