Csak kérdem mit tesz, aki így jár mint mi?
2 szobás albérletet nézzetek, ahova be tudtok költözni.
2011. aug. 17. 13:51
2/65 A kérdező kommentje:
Hogy történhetett ez meg Magyarországon? Hogy? Hogy lehet ezt engedni??? Mennyi család!!! Édes Istenem!!!!!!
Nem is tudom.....Jól bőgd ki magad, aztán keressetek albérletet, vagy rokonokat, ahol pár hónapig ellehettek.
Utána szedjétek össze magatokat, és álljatok talpra.Tessék menni az önkormányzathoz, ha a sok romát eltartja az állam....
Munkahelykeresés, ha nincsen. Ja, és valaki közületek direkt feketén dolgozzon, hogy ne tudják vonni a fizetés egy részét. Számla legyen más nevén, pl. rokonén.A hitelkárosultaknak van egy blogja is, ott is írnak tippeket.
2011. aug. 17. 13:53
Bizony, nagyon szomorú, és még ráadásul a társadalom nagy része is h...e, mert ugye ne segítsük a bajban lévő devizahiteleseket, meg már majdnem sajnálják itt egyesek a bankokat....Nevetséges. Inkább ezt a sok ingyenélő roma életformát kellene már lerázni magunkról. Aki meg eddig is tisztességesen dolgozott, hogy fizesse a törlesztőjét, az a szemét devizahiteles....nyugalom, ki fogtok mászni belőle, és már mi is dolgozunk a férjemmel a megoldáson, de az tuti, hogy én többet hitelt fel nem veszek, és a lehető legkevesebbet töltöm a közösbe.Az én összekuporgatott adómból máson ne segítsenek, ha ezen az elég nagy társadalmi problémán nem segít most állambácsi. Tartsa el a sok ingyenélő saját magát.
2011. aug. 17. 14:00
Mit vettetek és mennyivel tartoztok?
2011. aug. 17. 14:03
Mekkora lett a törlesztő, hogy négy felnőtt sem tudja összerakni?
2011. aug. 17. 14:30
az árfolyamrögzítés sem segít rajtatok? Ha most 8 hós a kislányod, gondolom Te most otthon vagy vele. De három év múlva, mire többet kéne fizetnetek Te újra dolgozni fogsz, így lehet, hogy átvészelitek ezt az időt alacsonyabb törlesztővel.
Persze ez sem csodaszer, de pont a ti esetetekben esetleg használható lenne...
2011. aug. 17. 15:17
8/65 A kérdező kommentje:
9 milliót vettünk fel 2007-ben, 70000 Ft volt a törlesztő, azóta fizetjük, be is törlesztettünk 2 milliót, így most a tartozásom, ha ki akarnám egyben fizetni 15 millió forint, s havi törlesztő 143000 ft. A férjem dolgozik éjjel nappal, anyukám egészségügyis... apu rokkant, én meg gyeden vagyok :(
9/65 A kérdező kommentje:
Pont tegnap kérdeztem meg az árfolyamrögzítést, de mi nem kaphatjuk meg, mert 3 havinál nagyobb az elmaradásunk, így minimum 300.000 ftot kéne befizetnem, hogy egyáltalán foglalkozzanak velünk+közjegyzői díj, és a különbözet gyűlne egy számlán, és miután lejárt a fix törlesztés hozzácsapnák azt is, ami amúgy kamatozik is közben, nem is tudom mennyit kellene akkor már fizetnünk, ja és a fix is nálunk olyan 100.000 ft, úgy tudom...
Te esetleg nem tudnál visszamenni dolgozni? Én visszamegyek az 1 évesem mellől.Megy bölcsibe.Tudom hogy nagyon nehéz lesz, de hát enni meg alapszinten ruházkodni kell.Sajna már mi is itt tartunk.
2011. aug. 17. 15:51
Kapcsolódó kérdések: