Mi lesz most a CHF hitelesekkel?
jaj mi lesz?????? kattanjatok már le erről a témáról, magunk másztunk bele a szarba senki nem kényszerített...továbbra is jobb döntésnek minősül, mintha forintba vettük volna fel
az én adómból meg lesznek szívesek senkinek a hitelét nem támogatni
Magunk másztunk bele...
No igen, de annak idején a CHFes hiteleket ingyé dobálták utánunk, míg a forintosnak a feltételei szigorúbbak voltak. Így egy csomó kispénzű jutott hitelhez, aminek örültek, most meg isszák a levét.
Én is így jártam. Árfolyamkockázatot aláírtam, de válságot nem...
Mi még tudjuk fizetni, bár egyre nehezebb. 65 000 Ft-al kezdtük, 15.-én kiderül, hogy most mennyi, de kb. a duplája lesz.
Ha ennél is rosszabb lesz a helyzet, összecsomagolunk és külföldre költözünk, a házat pedig kiadjuk.
Egyre többen kerülnek csőd közeli helyzetbe, pedig anno nem meggondolatlanul, a semmire vettek fel hitelt. Hiába a jó állás, a magas fizetés, lassan eljutunk odáig, hogy már megélni sem tudunk.
2. nak
forint és chf hitel ugyanazon összeg, ugyanaz a futamidő, ugyanaz a bank
forint alapon 91ezer/hó
chf alapon 44 kezdő, 68 eddig a legmagasabb...vajon ezidáig melyikkel jártam jobban? ;)
1. vagyok
Ezt valami kalkulátorból nézted ki? Mert akkor oszd meg velem, lassan már kardomba dőlök.
41 indulóval már lassan 80nál tartok.
De honnan tudod, hogy forint alapon 91ezer lett volna? Emlékszel?
Én nem emlékszem már.
2007. novemberben vettem fel
igen, emlékszem, mert ezért döntöttünk úgy, hogy chf alapon vesszük fel, nem forint alapon
sőt, ha érdekel az otp ajánlata: vegyem meg a lakást, ráterhelik az 5,5 millió jelzálogot + ráterhelik a jelzálogként felajánlott 22 millás házra is - vagyis lesz 2*5,5 milla jelzálogom 5,5 milla hitel ellenében - a csaj nem értette, miért mondtam neki, hogy ne nézzen hülyének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!