Szocpol megint? Szerintetek lesz ebből tényleg valami? De jó lenne.!
2011. okt. 12. 13:08
1/5 anonim válasza:
Már van, most jelentették be..én is alig várta. Jó lenne ha valaki tudná hogy is kell ehhez hozzáfogni? Hol kell ezt igényelni? Légyszi segítsen aki tud.
2/5 anonim válasza:
Én azért még várnék a lelkendezéssel, amíg a részletek nem ismertek, de végre valami jó hír.
3/5 anonim válasza:
Igazad van, de hagy legyek már kicsit optimista...úgysem vagyok soha, csak most egy kicsit légyszi.:)
Várjuk a részleteket persze...nagyon várjuk.
4/5 anonim válasza:
Nyilván olyan kritériumokhoz lesz kötve, hogy a lakosság 90%-a élből kiesik.
Nem hülyék Viktorkáék sem. Nesze semmi fogd meg jól mindig beválik.
5/5 anonim válasza:
Na ezzel aztán sokra mentünk. Nesze semmi fogd meg jól...szánalmasak Viktorral az élen, és akkor még elejtik a nagy szöveget megint hogy ezzel milyen jót csináltak. Veregethetik megint a saját vállukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!