Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit gondolsz a svájci frankról?

Mit gondolsz a svájci frankról?

Figyelt kérdés
Stagnálni fog-e, emelkedni fog-e, netán megáll?
2011. aug. 4. 09:47
 1/4 Smartguy86 ***** válasza:
Most jött el az állami beavatkozás ideje, szóval én stagnálásra szavazok egy ideig, aztán még emelkedhet. De ez csak tipp...
2011. aug. 4. 11:02
 2/4 josek ***** válasza:
rakás szar,,, az állam amit meg segitteni akar az vicc,, közép árfojam azt 3év mulva meg néz az ember mint a húgyozó disznó, egyik kezével ad másikkal elvesz,,, nem baj magyarok többsége akarta ezt a kormányt,, igaz elözö sem volt jobb,,, de azért ez már sok(k)
2011. aug. 4. 11:19
 3/4 Smartguy86 ***** válasza:
Nem a magyar állam... LOL! A svájci! :D Ők avatkoznak be, monetáris eszközökkel. Kamatmanipulációval növelik a pénzkínálatot, hogy csökkenjen a frank árfolyama. De egy bizonyos szint felett már a monetáris politika sem elég. Minden a befektetők pszichológiáján múlik, hogy mennyire hiszik el, hogy az amerikai adósságplafon emelés javít majd az USA helyzetén. Persze az adósságplafon emelése növeli majd a pénzkínálatot a világ gazdaságában, így valószínű, hogy a frank is többe fog kerülni! Ezért sejthető, hogy tovább is nőhet majd még a frank árfolyama...
2011. aug. 4. 12:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Augusztus elsején vettem egy kis frankot, most meg tör a frász a bejelentés után. De holnap kiveszem, mert kinéztem egy jó kis használt autót. Eddig nyolcezer a buktám...
2011. aug. 4. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!