Ki tud ajánlani ilyen hitellehetőséget?
Figyelt kérdés
Kb. 300.000 Ft-ra lenne szükségem. Minimálbérre vagyok bejelentve. Munkaviszonyom folyamatos már sok éve. Van olyan lehetőség ami nem fogyasztói csoport vagy bármi ami átverés?2011. júl. 27. 19:42
1/5 anonim válasza:
Szerintem a számlavezető bankod ad ennyi személyi hitelt a jövedelmed alapján.
2/5 anonim válasza:
Hála Istennek, minimálbérre nem adnak semmit sem, még ha lakásod vagy házad van sem. Ne vegyél fel kölcsönt mert 50%-os kamattal követelik vissza és az sok
3/5 anonim válasza:
Azt írta, hogy minimálbérre van bejelentve, nem azt, hogy annyit is keres. Még mindig nem tudunk olvasni. A számlavezető bankod ad vmennyi személyi kölcsönt, ha OTP-nél vagy az csak azt nézi, hogy oda megy-e a fizetésed. A kamat nem valami jó, de régen rosszabb volt
4/5 anonim válasza:
OTP Bank : OTP Lakáshitel Piaci Kamatozással
3 évre ~10000FT/hó és lakás a biztosíték, ha van.
A fizetésed max 33%-áig mehetsz el havi törlesztő részletre, mivel havi 150000FT alatt csak 33%-ig terhelhető a részükről a fizetésed.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom ki nem tud olvasni, ha minimálbérre van bejelentve, akkor lehet hogy többet keres, de az nem behajtható. A Bankok pedig NEM adnak minimálbérre semmilyen kölcsönt, még ha bedobod a házadat is, ami jó dolog, mert a kölcsön a kölcsönadónak jó. Kamatos kamattal tőrleszthetnéd sokáig és talán bele is halnál :(
gYűjtögetni kel amíg össze nem jön, ez nem dok pénz ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!