Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Olyan hitellehetőséget keresek...

Olyan hitellehetőséget keresek ahol 800. 000 forintot lehet felvenni, kezes és fedezet nélkül.74. 000. -igazolható fizúval. Melyik bankot ajánljátok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
nincs ilyen
2011. júl. 19. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Tényleg nincs ilyen. Egy ekkora hitel törlesztője kb. 20-23 ezer Ft. Azaz, kb. 50ezer Ft maradna a jövedelmedből havonta ha megadná neked a kölcsönt. Egyik bank sem hiszi el, hogy ekkora összegből eszel, ruházkodsz és még állod a lakhatásod költségeit is.
2011. júl. 19. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Ennek a dupláját keresem csak a többit kézbe kapom azt meg nem tudom leigazolni.Viszont közben találtam az egyik banknál az volt írva feltételnek hogy minimum 60.000 legyen a leigazolható fizú.Kösszii
2011. júl. 19. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha zsebbe kapod a fizetésed az a bankok előtt olyan, mintha egyáltalán nem kapnál. Ők a 74 ezerrel számolnak. 30 milliót igy nem fogsz kapni, pláne kezes és fedezet nélkül.
2011. júl. 20. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Járj körbe te magad több bankot és mindenhol érdeklődd meg pontosan a feltételeket,törlesztőrészleteket. Írd össze mindenhol amit mondanak és végül válaszd ki a neked legmegfelelőbbet. Tudom könnyű mondani,de ha nagyon nem muszáj,ne vegyél fel hitelt.
2011. júl. 22. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!