Cib internetkártya, valaki segítsen?!
Mégis miben kellene segíteni?
Gondolom véletlenül sem jutott eszedbe, hogy kicsit konkrétabb kérdést írj… Vagy csak én nem vagyok gondolatolvasó?
bocs, csak annyi lenne, hogy megcsináltattam cib-es számlaszámomat és hozzá egy internetkártyát, azt mondták a bankban, hogy aktiváljam a kártyát, aktiváltam is, mondta hogy sikeres volt, mondta hogy az egyenlegemen mennyi pénz van ( a bankban töltöttem rá)
hazajöttem be akartam lépni a cib.hu oldalán a netbankba, hogy onnan tranzitoljam át a pénzt az internetkártyámra, de egyszerűen nem enged be.
Vagy még idő kell nekik még feldolgozzák az adatokat?
Ha megvan a felhasználóneved, és a jelszód (ami legelső belépésnél a felhasználónév), a netban belépéshez, és mindezek ellenére nem enged be, akkor hívd a CIB24-et.
Az első belépés után egyébként is mindenképp hívnod kell őket, mert véglegesíteni kell a jelszódat, amit ott hagynak jóvá.
Ahhoz, hogy a netkártyádat is lásd (kezelni tudd) a netbankba, kérned kell szintén a CIB24 ügyfélszolgálaton, hogy kössék össze a fiókoddal.
Nem kell az adatok feldolgozásához idő, működik egyből…
Szóval tel, CIB24…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!