A CIB bankos internetkártya mennyibe kerül? Érdemes igényelni?
Ezen nincs pénz. Számlaszámod ugyanaz lesz, csak a vége változik meg. Mert ugye alapból 511 a számlád amin a pénz van, 532 megtakarítási számla ,és ez az internetkártya 576.
Biztonságos, mert ráutalod azt a pénzt amennyiért vásároltál és tuti, hogy akkor nem fognak többet levenni.
Nincs semmi díja. Én tavaly decemberben csináltam és akkor és azóta semmit sem vontak le. Ha jól néztem akkor 2013-ig érvényes is.
Igen két számlaszámod lesz, ami tök ugyan az. Csak az egyik vége 511, a másiké pedig 576. Ugye ha most majd fizetni akarsz az internetkártyáról, akkor 576-os kell megadnod.
Csak egy példa, mostani bankszámlaszámod: 12345678-12345678-00000511
Az internetkáryáé pedig: 12345678-12345678-00000576.
Remélem világos! :)
Sziasztok!
Most csináltattam egy számlát és kértem hozzá internetkártyát (dombornyomott kártyát még nem kértem a számlaszámhoz, mert még nem dolgozom)
Nekem az internetkártyám vége se nem 576 se nem 560 :D szóval nem tudom.. de igazából annyi lenne a kérdésem, hogy a cib.hu oldalán be lehet lépni ugyebár a netbankba, de nem tudom, hogy a CIB internetkártyának is kell-e lennie ilyen netbankos felhasználó névnek meg jelszónak.
aj nem tudom elmagyarázni. szóval ha van két kártyám, akkor mind a kettővel be kell lépnem a netbankba?
Vagy csak a számlaszámomról átrakom a pénzt az üres neteskártyámra és onnan már látom is a internetkártyám dolgait? vagy külön be kell lépni az internetkártyával a netbankba?
Ja és még valami, a netes kártyámra hogy tudok még pénzt berakni? Ha egyből a bankban a netes kártyámra befizetek 400ft-ot hogy a paypal aktiválja, akkor a számlaszámommal kell belépnem a netbankban és ott meg fog jelenni az összeg elkülönítve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!