Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ma délután elnyelte az automat...

Ma délután elnyelte az automata a bankkártyámat pénzem nincs telefonomon nincs egyenleg, telefonálni nem tudok mikor kapom vissza a kártyámat és ha ez nekem anyagi kárt okoz lehet kártérítést kapnom?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 12:59
1 2
 11/13 Hintalow ***** válasza:
97%

ha a saját bankod atm-je volt vissza fogod kapni, érdeklődj bankfiókban v. telebankon.

ha idegen atm volt, valószinűleg nem fogod visszakapni, ilyenkor általában díjmentesen új kártyát rendelnek, erről is érdeklődj fiókban v. telefonon.

2011. júl. 10. 00:40
 12/13 anonim ***** válasza:
42%
Szia! Multkor nekem is elnyelte a kártyám a bank.Azonnal mentem be a fiokba,hogy mi legyen.(postán kellett volna fizetnem,s nem fogadta el a jÓ pinkódom) Átmetnem a bankhoz h kivegyem a pénzt erre az meg bevonta ugye a 3proba miatt a kártyát. Azt mondták hogy abban a bankfiokban átvehetem egy 2hét mulva. S kaptam kb másfél hét mulva levelet hogy egy tök másik fiokban (mint kiderült az a számlavezető fiokom) átvehetem. Szóval ennyi:D Engem is ért kár,de nem kártalanitottak. Ha addig kell pénz személyivel és lakcimkártyával bármelyik bankból tudsz kivenni pénzt:)I
2011. júl. 10. 14:22
 13/13 anonim válasza:
nekem lejárt a kártyám, benyelte az automata. ez 2 hónapja volt és még nem sikerült nekik visszajuttatni a kártyát, pedig már 2x voltam bent....
2012. nov. 11. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!