Ma délután elnyelte az automata a bankkártyámat pénzem nincs telefonomon nincs egyenleg, telefonálni nem tudok mikor kapom vissza a kártyámat és ha ez nekem anyagi kárt okoz lehet kártérítést kapnom?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 12:59
11/13 Hintalow válasza:
ha a saját bankod atm-je volt vissza fogod kapni, érdeklődj bankfiókban v. telebankon.
ha idegen atm volt, valószinűleg nem fogod visszakapni, ilyenkor általában díjmentesen új kártyát rendelnek, erről is érdeklődj fiókban v. telefonon.
12/13 anonim válasza:
Szia! Multkor nekem is elnyelte a kártyám a bank.Azonnal mentem be a fiokba,hogy mi legyen.(postán kellett volna fizetnem,s nem fogadta el a jÓ pinkódom) Átmetnem a bankhoz h kivegyem a pénzt erre az meg bevonta ugye a 3proba miatt a kártyát. Azt mondták hogy abban a bankfiokban átvehetem egy 2hét mulva. S kaptam kb másfél hét mulva levelet hogy egy tök másik fiokban (mint kiderült az a számlavezető fiokom) átvehetem. Szóval ennyi:D Engem is ért kár,de nem kártalanitottak. Ha addig kell pénz személyivel és lakcimkártyával bármelyik bankból tudsz kivenni pénzt:)I
13/13 anonim válasza:
nekem lejárt a kártyám, benyelte az automata. ez 2 hónapja volt és még nem sikerült nekik visszajuttatni a kártyát, pedig már 2x voltam bent....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!