Hogyan tovább? Felmondták a lakáshitelünket mert az LTP-t nem fizettük és így magával rántotta a lakáshitelt. Kaptam egy levelet a banktól, hogy a közjegyzői okirat módosítására fizessek be 20 ezer Ft-ot.
Ezt megtettem, majd írtam egy kérelmet, melyben kértem, hogy állítsák vissza a hitelemet, akár más konstrukcióval. Keressünk megoldást....
Már késő volt, ma kaptam egy levelet, hogy Faktoring céghez került a lakáshitel. 10 milliót vettem fel, ,megkaptam, hiába nem ért annyit a lakás, mert köztisztviselői kölcsönt vettem fel. A lakás most kb. 8 milliót ér. Árverezés után be kell fizetnem a különbözetet? De hogyan, egyösszegben vagy részletekben??
A különbözetet, amelyet az állam fizetett meg kezesként, az állam rajtad fogja "követelni", erre vonatkozóan azonban elég jó "konstrukciót" fogtok tudni találni.
Amit tenned kell, a bankba bemenni és egyeztetni, valamint megpróbálni önerőből eladni az ingatlant és nem megvárni az árverezést. Ha ezt három hónap alatt le tudod zongorázni, akkor nem kerülsz be a KHR rendszerbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!