Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hárman vagyunk testvérek és...

Hárman vagyunk testvérek és egyedül maradtunk! Elárverezték a házunkat! Mit tegyek? Hol tudnak segíteni?

Figyelt kérdés
tartozásunk miatt el árverezték a házunkat most albérletben élünk ami 50ezer havonta én 60ezret keresek abból fizetem a két testvéremre 29ezer a családi pótlék!senkim nincs aki segíthetne!igényeltünk lakást de hiába nem adnak!hová forduljak?éhen fogunk halni és nem bírom már!
2009. márc. 23. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

gondolom a két tesód még tanul, hisz csak akkor jár családi pótlék. Nem írtad, ezért érdeklődöm, hogy testvéreid után árvasági ellátást igényeltél? Ha ezt az infót tudnám, többet segíthetnék.

2009. márc. 23. 20:48
 2/5 A kérdező kommentje:
nem kapok árvaságit mert mind a két szülöm él csak apám alkoholista anyum meg Angliában él!
2009. márc. 24. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A területileg illetékes gyermekjóléti szolgálatot, családsegítőt keresd meg. Nem értem veletek él édesapátok vagy nem? Ő nem dolgozik? A helyi önkormányzattól is érdeklődj. Azt sem írtad hány évesek a testvéreid?

Muszáj a környezetedben segítő felnőttet találnod, mert ez így nem mehet tovább.

Esetleg keress olcsóbb albérletet, ha tudsz, vagy tudod borzasztó, de próbáljatok bevenni a lakásba még ha elfér főiskolást, vagy bárkit aki csökkenthetné a rezsit.

Nagyon veled érzek, bárcsak tudnék segíteni.

2009. márc. 26. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Így látatlanban én is ezt tudom mondani... Családsegítő, gyermekjóléti, ne félj nem olyan szörnyű hivatali közeg, mint ahogy elképzeled, bár tényleg sok a papírmunka.

De ők mindenben segítenek majd, elintézni a segélyeket munkát találni, és jogi tanácsokat!

Sok sikert!!!

2009. jún. 8. 18:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek aki segitet nagyon szépen köszönöm megoldodott a problémánk most mind a hárman Angliában élünk édesanyánkkal jó anyagi háttérrel!!!még egyszer köszönöm és hálás vagyok hogy vannak még Magyarországon olyan emberek akikre számíthatok!!!!Üdvözlettel Éva
2010. jún. 25. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!