Hárman vagyunk testvérek és egyedül maradtunk! Elárverezték a házunkat! Mit tegyek? Hol tudnak segíteni?
Szia!
gondolom a két tesód még tanul, hisz csak akkor jár családi pótlék. Nem írtad, ezért érdeklődöm, hogy testvéreid után árvasági ellátást igényeltél? Ha ezt az infót tudnám, többet segíthetnék.
A területileg illetékes gyermekjóléti szolgálatot, családsegítőt keresd meg. Nem értem veletek él édesapátok vagy nem? Ő nem dolgozik? A helyi önkormányzattól is érdeklődj. Azt sem írtad hány évesek a testvéreid?
Muszáj a környezetedben segítő felnőttet találnod, mert ez így nem mehet tovább.
Esetleg keress olcsóbb albérletet, ha tudsz, vagy tudod borzasztó, de próbáljatok bevenni a lakásba még ha elfér főiskolást, vagy bárkit aki csökkenthetné a rezsit.
Nagyon veled érzek, bárcsak tudnék segíteni.
Így látatlanban én is ezt tudom mondani... Családsegítő, gyermekjóléti, ne félj nem olyan szörnyű hivatali közeg, mint ahogy elképzeled, bár tényleg sok a papírmunka.
De ők mindenben segítenek majd, elintézni a segélyeket munkát találni, és jogi tanácsokat!
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!