A volt férjem nevén van a hitel de a lakás az én nevemen van ebbe nevelem egyedül a gyermekemet és a lakáshitelt is én fizetem az én nevem szerepel a számlán befizetőként?
A KÉRDÉS SÜRGŐS!
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT MAJD ELŐRE IS!
Jajj :S
De aZ AKKOR SEMMIT SEM JELENT HOGY ÉN FIZETEM A KÖLCSÖNT?
a volt férjem adós
viszont most néztem meg hogy az van odaírva a papírra hogy én meg jelzálogkötelezett vagyok
így már kaphatok igaz?
Az adókedvezmény annak jár, aki adós, a zálogkötelezett csak technikailag van benne a szerződésbe.
Tudtommal ebben az évben eltörölték a lakáshitelek után járó adókedvezményt.
nemtud de én ezt olvastam:
Jelzálog alapú kölcsön igénylése esetén a hitelügyletben szereplő személyek – státuszuknak megfelelően – lehetnek adósok, adóstársak, az adóstársakon belül is beszélhetünk kötelezően vagy technikai jelleggel bevonandó, illetőleg fizetőképességet javító adóstársakról, továbbá készfizető kezesek vagy zálogkötelezettek.
Most akkor mi az igazság? :S
Meg azt hallotam hogyha gyermekem után kapok családi pótlékot úgy nem szűnik meg ez a adókedvezmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!