Otp lakástakarék? Mire használható?
Figyelt kérdés
Milyen hamar lehet igényelni a teljes összeget?Havi 20e-re szeretném megkötni.Mire lehet felhasználni lakásvásárláson kívűl?Bútort vehetek ebből?Köszönöm!2011. jún. 19. 19:08
1/3 anonim válasza:
A nevédben is benne van. Lakáscélű megtakaritás. Vásárlás, építkezés, felújítás amire fel lehet használni a bútorvásárlás is benne van szerintem, hiszan az is lakáshoz kapcsolódó kiadás. De ha bemész a bankba vagy felhivod őket, megmondják. Én totál más miatt mentem be mégis elkezdte ajánlgatni a lakástakarék termékeiket. Alig birtam leállitani! Annyit azért megjegyeztem, hogy a fenti dolgokra felhasználható.
2/3 anonim válasza:
Bútor vásárlására nem jó!
Építési telek, ház, lakás vásárlása, építése, a meglévő felújítása, korszerűsítése, bővítése, biztonsági eszközök felszerelése, kert rendezés növény telepítés, kerítés, járda készítés, közművesítés, lakáscélú hitel kiváltása.
3/3 anonim válasza:
Mindenre használhatod, ami lakáscél. Vásárlás, felújítás... Számlával vagy adásvételivel kell igazolnod majd a felhasználást.
A futamidőt Te választod meg. 49 hónaptól felfelé 10 évig akár.
Van egy táblázatom, amiben benne van, hogy a 2féle OTP LTP-és módozat esetén mennyi jön össze adott megtakarítási összeg esetén, adott idő alatt.
Az OTP LTP oldalán biztosan fent van, de szívesen elküldöm Neked emailen, ha szeretnéd.
A megkötése amúgy kb. 20 perc.
A kezdeti nyitási díja most épp akciós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!