Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Otp lakástakarék? Mire használ...

Otp lakástakarék? Mire használható?

Figyelt kérdés
Milyen hamar lehet igényelni a teljes összeget?Havi 20e-re szeretném megkötni.Mire lehet felhasználni lakásvásárláson kívűl?Bútort vehetek ebből?Köszönöm!
2011. jún. 19. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
A nevédben is benne van. Lakáscélű megtakaritás. Vásárlás, építkezés, felújítás amire fel lehet használni a bútorvásárlás is benne van szerintem, hiszan az is lakáshoz kapcsolódó kiadás. De ha bemész a bankba vagy felhivod őket, megmondják. Én totál más miatt mentem be mégis elkezdte ajánlgatni a lakástakarék termékeiket. Alig birtam leállitani! Annyit azért megjegyeztem, hogy a fenti dolgokra felhasználható.
2011. jún. 19. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Bútor vásárlására nem jó!

Építési telek, ház, lakás vásárlása, építése, a meglévő felújítása, korszerűsítése, bővítése, biztonsági eszközök felszerelése, kert rendezés növény telepítés, kerítés, járda készítés, közművesítés, lakáscélú hitel kiváltása.

2011. jún. 20. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenre használhatod, ami lakáscél. Vásárlás, felújítás... Számlával vagy adásvételivel kell igazolnod majd a felhasználást.

A futamidőt Te választod meg. 49 hónaptól felfelé 10 évig akár.

Van egy táblázatom, amiben benne van, hogy a 2féle OTP LTP-és módozat esetén mennyi jön össze adott megtakarítási összeg esetén, adott idő alatt.

Az OTP LTP oldalán biztosan fent van, de szívesen elküldöm Neked emailen, ha szeretnéd.

A megkötése amúgy kb. 20 perc.

A kezdeti nyitási díja most épp akciós.

2011. jún. 24. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!