Ha átutaltam a pénzt, egy másik számlára, akkor egyből le kell vennie az enyémről a pénzt?
Viszont a bankon belül átutalás nem fut ki GIRO-ra... ;) Tehát teljesen irreleváns, hogy mikor működik a GIRO.
A bankon belüli tranzakciók pedig bankonként eltérően teljesülnek. Pl. a CIB nonstop teljesíti a bankon belüli tranzakciókat (tehát ha én most utalok CIB-ről CIB-re, az azonnal teljesül, és megjelenik a másik fél számláján.)
Az OTP-t ilyen szempontból nem ismerem, de nekem úgy rémlik, hogy ott is azonnal teljesülnie kellene. Nézd meg, hogy van-e "függő tételed". Ha találsz olyat, akkor holnap fog teljesülni, ha nem találsz, akkor nem jól csináltál valamit.
Csak akkor veszi le ha "Teljesitve" van, "várakozó" kiirásnál még Nálad van az összeg, de amint feldolgozza a bank a kérést és teljesiti abban a pillanatban levonódik Tőled és jóváiródik a testvéred számláján.
OTP-nél hétköznap 8-16:00ig teljesülnek azonnal a megbizások bankon belüli utalás még aznap ott lehet, de bankon kivüli utalásnál van néhány nap átfutási idő ami alatt az összeg megérkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!