Egy ismerősöm Kanadában él, és utalna egy bizonyos összeget a PayPal számlámra. (Ugye kanadai dollárban). Ezt én át szeretném utalni a lakossági folyószámlámra, ami OTP-s. Miután átutaltam az OTP-nél FT-ban tudom levenni?
Miért nem a bankszámládra utal? Minek ide a paypal?
Egyébként ha a számládon csak forintban lehet a pénz,ha forintszámlád van
ha forintszámlád van akkor csak forintban vehetsz fel róla pénzt - de az átváltások és a PP számáról való levétel nem lesz ingyen
első: azért kell a paypal, mert arra ingyen lehet pénzt küldeni, a nemzetközi utalás egy vagyonba kerül
A Paypal is lehúzza szépen azért a hasznát az egészről, érdemes kiszámolgatni mivel járnál jobban.
Egyébként meg a kanadai dollárt egyből át tudod váltani Paypalon Forintba és úgy utalhatod is ki.
lehet neki csak pár dollár, de neked nem annyi lesz a pénz fogadása és átváltása, hanem több ezer forint
és a paypal meg ingyenes annak, aki befizet rá
nincs igaza az előttem szólónak.Mivel forintszámlád van, az utalás automatikusan forintban fog megérkezni,mégpedig középárfolyamon váltva. Jobb árfolyamon,mint ahogy a paypal vált.
nem kaphatsz kanadai dollárt, csak akkor kaphatnál,ha dollár alapú folyószámlád lenne. De a lakossági nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!