Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A bank tud adni egy papírt,...

A bank tud adni egy papírt, ami azt igazolja, h én az e-bankon keresztül átutaltam egy összeget egy számlára?

Figyelt kérdés

Rendőrségi feljelentéshez készítgetem elő a papírokat, és nem tudom, h a bank tudna-e igazolást adni, h az adott bankszámla felé történt-e az én bankszámlámról tranzakció, és mennyi volt az összeg.

Kérhetek ilyet?

K&h-s vagyok

2009. júl. 20. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:

A NetBank fiókodban menj be az átutalások előzményeibe (történet) és az adott átutalást kinyomtathatod magadnak.

Képernyöképpel ki is másolhatod a gépedre és elmentheted, hátha később is szükség lesz rá.

Ha kapsz havi bankszámla kivonatot, azon is rajta van az adott tranzakció, ez hivatalos papír a banktól, ezt is el kell fogadnia a bíróságnak!

Ha már nincs meg ez a bankszámlakivonat, akkor a bank utólag kiadja neked párszáz Ft költség fejében.

Ezt a K&H Bank valamelyik fiókjában személyesen kell kérned, vagy a telefonos ügyfélszolgálaton kérheted, hogy postázzák a címedre.

(Most a feljelentéshez elegendő a NetBank oldalon kinyomtatott átutalásról szóló tranzakció másolata. Ezen rajta van a cél-bankszámlaszám, a közlemény, a cél-számlatulajdonos neve, az átutalás dátuma.)

Fontos a cél-számlaszám és a cél-számlatulajdonos neve, mert ennek alapján tudja a rendőrség kideríteni a személy nevét, lakcímét, adatait.

2009. júl. 20. 23:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát havi elszámolást nem kértem, mert teljesen felesleges, mire megjön, nekem az már múlt, az ebankban látom a tranzakciókat mindig.

Viszont akkor lehet az lesz,h onnan nyomtatom ki, ha az is jó hozzá. azért gondoltam, h a bankban adnak-e ilyet, mert az ugye csak pecsétes lenne, azaz sokkal hivatalosabb is!

2009. júl. 20. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:

A bankban is kérhetsz hivatalosan hitelesített számlamásolatot az adott hónapról, párszáz forintért.

Menj be személyesen egy K&H Bankfiókba és kérj hitelesített számlamásolatot!

(EGYELŐRE most a feljelentés megtételéhez elegendő a kinyomtatott tranzakció másolata is.)

2009. júl. 21. 03:17
 4/5 A kérdező kommentje:
akkor marad az, nem fizetek még a banknak is, csak szól majd a rendőrség, ha hivatalos papír kell neki!
2009. júl. 21. 08:08
 5/5 A kérdező kommentje:
hát mint kiderült, a bank nem is akarna kiadni ilyen papírt...
2009. júl. 23. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!