Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Gyeden vagyok, szeretnék...

Gyeden vagyok, szeretnék tanulni, de ehhez szükségem lenne min.150e ft-ra. A provident, cofidisen kivül van lehetőségem máshonnan felvenni hitelt? 'rendes' bankból?!

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 02:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
most ezzel a válaszoddal ütötted az előzőt!:)most akkor döntsd már el szerinted munkanélküli v dolgozó aki gyeden,gyesen van?:) de igazából ez a kis eszmecsere veled nem is érdekel.amiről nem tudsz semmit mondani arról ne is mondj.köszi.a kérdésre visszatérve.most nem támogat senkit és semmit a munkaügyi mivel új szabályok vannak ezzel kapcsolatban kilátásban.orbán beszabályozza az oktatást,és amíg nincsenek meg a konkrét szabályok,addig szünetel mindenféle támogatás ezzel kapcsolatban.'te észlény':)
2011. júl. 5. 18:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Te a GYED alatti tanfolyam támogatásról kaptál információt korábban: GYED, GYES, nem munkaviszony, tehát támogatnak.

Az előttem lévő hozzászóló nehezményezte, hogy ő miután munkát kapott, nem volt jogosult semmilyen támogatásra.

Mi nem érthető? Sajnálom szegény gyereked, sokat nem fog tanulni tőled. Értő olvasást biztosan nem...

2011. júl. 5. 19:31
 13/13 anonim válasza:
diákhitel:) én is azt vettem fel gyesen, ennél jobbat nem tudsz, ráadásul nincs kamat, amíg gyesen vagy!!!!!!!!!!!!
2013. jan. 22. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!