Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetőségem van felvenni egy...

Lehetőségem van felvenni egy tantárgyat ami tetszik nagyon és későbbiekben szükségem lehet rá, de félek mert nem magyarul van. Ti felvennétek?

Figyelt kérdés

Főként olyanok válaszát várom akik egyetemisták vagy voltak hasonló helyzetben.

Pszichiátriát venném fel, csak sajnos nem magyarul van és a másik nyelvvel úgy vagyok, hogy érteni értem, csak a beszéddel van némi problémám:-S (főleg nyelvtani) a tanár olyan anyanyelvű amilyen nyelven tanítja.

Később klinikai pszichót szeretnék tanulni, tehát jól jönne...

de félek, hogy ha nem jön be kiesek állami helyről és akkor nem tudom folytatni:-S

2010. szept. 29. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak emiatt nem esel ki az állami helyről, ha amúgy jól teljesítesz.
2010. szept. 29. 10:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól, hogy esetleg ez a tárgyad nem sikerül nem fognak áttenni költségesre. szerintem próbáld meg!
2010. szept. 29. 10:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy bevállalom.

Amúgy kemény nagyon és gyakran csak ennyin múlik, sajnos:-S

Ez mint fakultatív tantárgy lenne, extra kreditért...

2010. szept. 29. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!