Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi lesz ha nem fizetek! Mit...

Mi lesz ha nem fizetek! Mit tehetnek velem?

Figyelt kérdés
Volt egy hiteles autóm amit még a férjemmel hoztunk ki, ő volt az adóstársam. Mi elváltunk és én nálam maradt az autó de nem tudtam fizetni, hát elvitték.Eladták és kaptam a levelet hogy fizessek.Én nem tudok fizetni, csak a gyesből élek a fiammal. A volt férjem pedig nem dolgozik.Se neki se nekem nincs semmi a nevünkön.
2011. máj. 30. 12:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De mégsem én rinyálok hogy nem tudom mi lesz.
2011. jún. 1. 18:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Vannak kedvező autóhitelek, ahol a gépkocsi a fedezet. Ebben az esetben a banknak sokkal kisebb a kockázata, ezért a hitel dija is sokkal alacsonyabb. Gyakorlatilag 50 ezer forintért már kapni hitelt.

Új autót nem vennék, se hitelre sem anélkül.A keresztapám vásárolt tavaly jelentős hitelre a válság miatt most a törlesztője 66 ezer lett, az autót pedig szinte nem is használta, állandóan csak a garázsban áll pedig mennyi pénz beleölt a megemelkedett svájci frankos hitellel együtt az uj autó árából két jó állapotú használtat is tudott volna venni. 4 millában lesz kb mire letudja pedig eredetileg 2,5 milliót vett fel.

2011. jún. 2. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!