Mi lesz ha nem fizetek! Mit tehetnek velem?
Figyelt kérdés
Volt egy hiteles autóm amit még a férjemmel hoztunk ki, ő volt az adóstársam. Mi elváltunk és én nálam maradt az autó de nem tudtam fizetni, hát elvitték.Eladták és kaptam a levelet hogy fizessek.Én nem tudok fizetni, csak a gyesből élek a fiammal. A volt férjem pedig nem dolgozik.Se neki se nekem nincs semmi a nevünkön.2011. máj. 30. 12:38
11/12 anonim válasza:
De mégsem én rinyálok hogy nem tudom mi lesz.
12/12 anonim válasza:
Vannak kedvező autóhitelek, ahol a gépkocsi a fedezet. Ebben az esetben a banknak sokkal kisebb a kockázata, ezért a hitel dija is sokkal alacsonyabb. Gyakorlatilag 50 ezer forintért már kapni hitelt.
Új autót nem vennék, se hitelre sem anélkül.A keresztapám vásárolt tavaly jelentős hitelre a válság miatt most a törlesztője 66 ezer lett, az autót pedig szinte nem is használta, állandóan csak a garázsban áll pedig mennyi pénz beleölt a megemelkedett svájci frankos hitellel együtt az uj autó árából két jó állapotú használtat is tudott volna venni. 4 millában lesz kb mire letudja pedig eredetileg 2,5 milliót vett fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!