Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ki ismer uzsorást? Aki összeho...

Ki ismer uzsorást? Aki összehoz eggyel, annak utólag fizetek.

Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 18:40
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%

Én nem ismerek, de neked is azt ajánlom ne ismerj.

Nincs olyan dolog amiért én kérnék pénzt uzsorástól. Életed végéig az adósa maradsz. Ha egyszer lenne is pénzed akkor se tudod visszafizetni, mert nem fogja elvenni tőled. Neki az a pénz amit neked ad nem kell ő abban érdekelt, hogy életed végéig fizesd a felvett összeg 10% mert neki ez a biznis (évi 120% kamat adómentesen)

Nem tudom miért kellene a pénz neked, de hidd el nincs olyan dolog amiért megérné!!!!

2011. ápr. 2. 16:16
 12/21 anonim válasza:
100%
én összehozlak egyel, de van felesége
2011. ápr. 2. 17:27
 13/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ennyire biztos vagy magadban akkor egy sem fog a kezedbe pénzt adni.

Ügyvéd vagy rendőr vagy mi??

2011. ápr. 2. 20:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek egyet, a Janit, úgy kapod a zsét, hogy ügyvéd előtt aláírjátok, hogy kölcsön kaptad a kamattal megnövelt összeget, ha nem tudod a megadott időpontban visszafizetni, akkor övé a lakásod. Ha nincs ingatlan a neveden, akkor tárgytalan.

A másik a Tóni, ő meg bérelt garázsokban tartja az adósok autóját addig, amíg nem fizetnek, itt az a biztosíték. Melyik tetszik jobban?

2011. ápr. 3. 01:52
 15/21 anonim válasza:
életed végéig a rabszolgája leszel.
2011. ápr. 5. 04:52
 16/21 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a rabszolgája lesz, mert szerintem nem pénzt akar tőle felvenni. Ki akarna inkább uzsorástól mint banktól?.. De ő tudja. :)
2011. ápr. 5. 13:14
 17/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, de igen, azt szeretnék, talán mert nincs más lehetőség.
2011. ápr. 6. 08:45
 18/21 anonim válasza:
Rendben, akkor ne haragudj, hogy ezt írtam, és sok sikert:)
2011. ápr. 6. 09:03
 19/21 anonim válasza:
Valamiről írsz ide...ha annyira kell pénz add el! Uzsorás nem fog adni pénzt ismeretlenül semmiféle biztosíték nélkül. Ha van fizetésed/kocsid/lakásod ad a bank is 2 nap alatt sokkal biztonságosabban. Neten nyilván találsz uzsorást, mert mindig a fórumokat böngészik és várják, hogy valaki kérdezzen utánuk. Ha mindenképpen ki akarod röhögtetni magad, akkor nézz meg bármilyen filmet, amiben vannak uzsorások, a világ minden pontján ugyanott "székelnek" a valóságban is.
2011. ápr. 6. 14:05
 20/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Ha találnék a neten, akkor nyílván nem ide írtam volna... Ha pedig bármim lenne, amit a bank elfogad, akkor nem szorulnék ilyen megoldásra. Vannak helyzetek, mikor az ember mindenbe belemegy...
2011. ápr. 8. 16:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!