Ki ismer uzsorást? Aki összehoz eggyel, annak utólag fizetek.
Én nem ismerek, de neked is azt ajánlom ne ismerj.
Nincs olyan dolog amiért én kérnék pénzt uzsorástól. Életed végéig az adósa maradsz. Ha egyszer lenne is pénzed akkor se tudod visszafizetni, mert nem fogja elvenni tőled. Neki az a pénz amit neked ad nem kell ő abban érdekelt, hogy életed végéig fizesd a felvett összeg 10% mert neki ez a biznis (évi 120% kamat adómentesen)
Nem tudom miért kellene a pénz neked, de hidd el nincs olyan dolog amiért megérné!!!!
Szerintem ha ennyire biztos vagy magadban akkor egy sem fog a kezedbe pénzt adni.
Ügyvéd vagy rendőr vagy mi??
Én ismerek egyet, a Janit, úgy kapod a zsét, hogy ügyvéd előtt aláírjátok, hogy kölcsön kaptad a kamattal megnövelt összeget, ha nem tudod a megadott időpontban visszafizetni, akkor övé a lakásod. Ha nincs ingatlan a neveden, akkor tárgytalan.
A másik a Tóni, ő meg bérelt garázsokban tartja az adósok autóját addig, amíg nem fizetnek, itt az a biztosíték. Melyik tetszik jobban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!