Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért teljesítenek ilyen...

Miért teljesítenek ilyen pocsékul a befektetési alapok?

Figyelt kérdés

[link]

Nézegettem ezt az oldalt, és arra lettem figyelmes, hogy azok az alapok, amiknél nagyobb hozamot lehetne elérni, ebben az évben szinte mindegyik bukóban van. Aminél pozitív hozamot ír azok is bukóban vannak, csak éppen a három hónappal ezelőtti árfolyamhoz képest növekedtek. Ez most valami általános nemzetközi trend?

Kis hozamú pénzpiaci meg egyéb garantált dolgokba meg nem érdemes fektetni, mert azoknál még egy kötvény, sőt egy betét is jobb.

2011. márc. 28. 18:15
1 2
 11/18 Sovcsik Krisztián ***** válasza:

Fogalmam sincs igy, én nem ajánlatokat adok, hanem először megnézem ki mit szeretne, de eddig még senkinek sem jött ki a TBSZ legjobbra, mindig volt valami a piacon ami kedvezőbb volt. De mondom Eddig:D

Csak hogy megmagyarázzam: [link]

Én ezzel foglalkozom.

2011. márc. 29. 17:31
 12/18 A kérdező kommentje:
Szeretnék 3-4 éven belül egy vállalkozást indítani. Addig meg minél több pénzt előteremteni.
2011. márc. 29. 17:41
 13/18 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
és egyszeri összeget szeretnél megkamatoztatni vagy havonta van rá egy összeged, amiből fel szeretnéd építeni? ha igen akkor ez mennyi?
2011. márc. 29. 17:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Van 700 e TBSZ-en, az hogy havonta mennyi megy félre, nagyon változó, megbízási szerződéssel dolgozok, van úgy hogy 50 e van úgy, hogy semmi. Ez a tőzsdétől is, amiből ált. 20-40 e bejön még pluszba havonta, de ez is változó.
2011. márc. 29. 18:10
 15/18 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
utánanézek
2011. márc. 29. 19:05
 16/18 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. márc. 30. 17:19
 17/18 Sovcsik Krisztián ***** válasza:

Van egy egyszeri befektetés. 500 e Ft felett köthető, e-mellé +ban bármikor hozzárakható 100e Ft feletti összeg.

A 3. év végétől 50% kamatadó van csak rajta. Ez érinti a +ban hozzá rakott összegeket is. Ugyanúgy lehet választani alapokat mint a TBSZ-nél csak van hozzá egy szolgáltatás, amivel minimalizálható a veszteség /5%/.

Ezt találtam.

2011. márc. 31. 22:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Ha most megszüntetem a TBSZ-t, azzal bukok 4 havi nyereség utáni adót. Meg gondolom még pár kedvezményt is a jövőre nézve (ingyenes értékpapír számlavezetés, 1200Ft/hó áron real time adatok, 0,22 % tranzakciós díj...) Plusz transzferálni kell a papírokat. Köszi a javaslatot, de alszok még rá egy párat.
2011. ápr. 1. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!