Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szeretnék venni egy használt...

Szeretnék venni egy használt autót. De még nem tudom milyet. Így is adnak autóhitelt?

Figyelt kérdés

Pl van 500.000 Kp-be. És mellé szeretnék +500.000 hitelt felvenni. És ebből az összegből szeretnék autót venni.

Magánszemélyhez nem mehetek oda, hogy rakja már félre az autót amíg megszerzem hozzá a pénzt. Vagy ez hogy működik?

2011. márc. 24. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
A semmire nem adnak, legfeljebb személyi kölcsönt, iszonyat kamattal. Magánszemélytől is lehet hitelre venni autót, hitelközvetítőn keresztül, nagyon sok ilyet hirdetnek. Persze ebben meg kell egyezned az eladóval.
2011. márc. 24. 23:09
 2/5 A kérdező kommentje:
értem köszi!
2011. márc. 24. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Kocsira nem veszünk fel hitelt. Tanulj azoktól akik már eladósodtak.
2011. márc. 24. 23:36
 4/5 A kérdező kommentje:
500000 4évre nem nagy összeg 12-13ezer. kibírom. Én nem több milliót akarok felvenni.
2011. márc. 25. 01:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedig az előzőnek igaza van. 500-ért már vehetsz egy normális autót, amit később majd megint cserélhetsz hitel nélkül.
2011. márc. 27. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!